Вучуровић: Глас за УРУ, Демос и СДП
                                      је глас за Мила Ђукановића

Вучуровић: Глас за УРУ, Демос и СДП је глас за Мила Ђукановића

Предсједник ДПС-а Мило Ђукановић приредио је још једно понижење бившој опозицији која подржава његову владу и привидно покрива неколико министарстава. У свом препознатљивом маниру, потцјењивачки и бахато, поручио је УРA-и, Демосу и СДП-у да ,,не даје пет пара'' за њихове иницијативе, споразуме, да им се ,,смије у лице'', и сл. Као и до сада, смислене и одлучне реакције на овакво понашање нема, чиме се потврђује да су лидери и функционери ових странака из неког разлога спремни на сваку врсту малтретирања. Међутим, Ђукановић је јуче из Берана поново послао поруку у којој се може тражити разлог због којега ,,тројка'' овако стоички подноси понижење и увреде. Наиме, предсједник ДПС-а је наговијестио да ће након избора поново позвати УРУ, Демос и СДП да са њим праве владу, а нико од поменутих није одбио ту могућност. Очигледно резонују да је боље да трпе и ћуте, и да након избора, ако пређу цензус, поново од Ђукановића на поклон добију два-три министарства.

Наравно, ДФ ће побједом на изборима свакако раскринкати и разбити овај пројекат који се склапа у америчкој амабасади у Подгорици, а који подразумијева ново подвођење бивше опозиције шефу криминалног режима, а све у циљу преварног уласка ЦГ у НАТО. Зато јавност, а нарочито опозициона, треба да зна да је глас за УРУ, Демос и СДП директан глас за Мила Ђукановића. И све што су до сада радили у такозваној влади изборног повјерења је срачунато ишло на руку диктатору, јер за скоро три мјесеца, смишљено и плански, нијесу направили ни корак напријед у стварању услова за поштене изборе и нијесу хтјели да открију ништа што би компромитовало Ђукановића и ДПС. Излазак Уре, Демоса и СДП-а из тзв. владе изборног повјерења и евентуално пролонгирање избора био би само покушај да се створе услове да се у садашњем сазиву скупштине Црне Горе, на преваран начин, изгласа учлањење у НАТО савез. Дакле, ради се серији трикова за које ми сумњамо да су неки бивши опозиционари договорили са Ђукановићем, а којима би ови што су једном издали опозицију поново покушали да се лажно представе грађанима, а онда да након избора још једном претрче на страну ДПС-а.

ДФ поручује да ова нова превара коју припремају америчка амбасада, ДПС, УРА, Демос, СДП и Позитивна, на вријеме мора бити разобличена и растурена, и сигурни смо да ће грађани казнити оне који се брутално поигравају са њиховом вољом. ДФ оцјењује да ДПС мора бити поражен на октобарским изборима, а за њима ће у политичку прошлост отићи и они који су мислили да политиком ,,трећег пута'' варају грађане и лажно се представљају.

Јован Јоле Вучуровић, портпарол НСД и функционер ДФ




Датум: 27.07.2016
Close
Close