Режим преко јавног сервиса 
                                         спроводи шовинизам

Режим преко јавног сервиса спроводи шовинизам

,,Јавни сервис'' РТЦГ је синоћ ,,школски'' показао како функционишу острашћени, непрофесионални и режимски медији. Грађани су још једном имали прилику да се увјере како на дјелу изгледа када отуђена  власт, преко свог партијског медија, његовог уредништва и савјета, спроводи шовинизам и мржњу према српском народу. Прекидање преноса олимпијског финала у ватерполу у тренутку када је требала да се интонира побједничка химна Србије, примјер је чистог безобразлука и дрскости јавног сервиса и власти која га контролише по површини и дубински. Наравно, ова подмукла политика се диктира из врха режима који прецизно црта мете на леђа читавом једном народу. Са друге стране, јуче се десило да се по Црној Гори несметано шепури будући водећи албански политичар који отворено заступа припајање дијела ЦГ некој фантомској албанској творевини, и не чусмо ни ријеч критике са РТЦГ, јер је кукавички ћутала и влада Мила Ђукановића. Не би било чудно да су МУП и Влада Тахиру Велијуу платили и путне трошкове и припадајуће дневнице. 

Поставља се питање -зашто ћути Влада Црне Горе на пријетње које саопштава Велију, умјесто да га пацификује и одмах врати одакле је дошао? Да ли је ова власт спремна да призна да је прије референдума, у Стејт департменту, Мило Ђукановић обећао Албанцима предају дјелова територије Црне Горе у замјену за подршку стварању његове приватне државе? И долазак Велијуа није нимало случајан, већ је координиран са Владом Црне Горе, јер очигледно долази вријеме да Ђукановић испуни што је обећао Албанцима.

Питање свих питања у Црној Гори је да овај режим хитно буде оборен, а са њим у политичку прошлост иду и медијске и друге полуге које су му служиле у обрачуну са политичким неистомишљеницима, и читавим народима. Сваки дан ове власти доноси несигурност, стрепњу и  опасност за безбједност грађана. Ми ћемо сигурно смијенити ту лоповску дружину која је брутално издала историјску и традиционалну Црну Гору, и која је била спремна да дио територије наслијеђен од наших предака уступи неком другом.

Јован Јоле Вучуровић, портпарол НСД и функционер ДФ-а



Датум: 21.08.2016
Close
Close