ДФ Никшић: Секулић означила почетак
               злоупотребе државних ресурса уочи избора у Никшићу

ДФ Никшић: Секулић означила почетак злоупотребе државних ресурса уочи избора у Никшићу

Посјета министарке економије Драгице Секулић Никшићу означила је почетак злоупотребе државних ресурса у предизборне сврхе за предстојеће локалне изборе од стране ДПС-а. По већ толико пута виђеном рецепту, пред изборе се нуди помоћ никшићким привредницима како би се ови приморали и уцијенили да отпочну са агитацијом за ДПС. То да никшићка предузећа не оптерећују буџет знали смо и без министарке, а горка истина је и да га не пуне јер Никшић одавно није у индустријском смислу оно што је био. 

Посебно је занимљиво то што је госпођа министарка требала да послужи као целофан који треба да украси причу најамника породице Ђукановић, Веселина Пејовића, о пословању Рудника Боксита чијим се власником лажно представља,  јер Никшићани одавно знају да то ради за рачун прве фамилије. 

Актуелна власт је уништила фирму у којој је радило хиљаде Никшићана, свела број радника на стотину и поклонила је локалном тајкуну који нам саопштава да не жели да запосли Никшићане и да посао базира на извозу сирове руде што је одавно превазиђено чак и у неразвијеним афричким земљама. Пејовић жели да појача експлоатацију из јама и повећа извоз сирове руде, а нема апсолутно никаквих планова да се пласирају неки готови производи или полупроизводи од алуминијума на тржиште. Јасно је да се таквим паразитским дјеловањем жели само исисати новац, без неког дугорочнијег плана развоја, а све због увећавања богатства Мила Ђукановића и његовог брата јер су они истински власници Рудника Боксита, а Пејовић само њихов кловн који треба да глуми газду.
 
Очекивано, ДПС је кампању у Никшићу започео подвалама и злоупотребама, а све у покушају да превари Никшићане који су већ годинама свједоци разарања и уништења њиховог града од стране Ђукановићеве лоповске дружине. Никшићани ће гласањем за ДФ отјерати ДПС у политичку прошлост, јер само се тако може спријечити пропадање нашег града и понижавање Никшићана.

Саопштење Демократског фронта Никшић
26.01.2017.Датум: 26.01.2017
Close
Close