ДФ: ДПС уз помоћ мафије 
                                       ушао у отворени рат са ДФ-ом

ДФ: ДПС уз помоћ мафије ушао у отворени рат са ДФ-ом

Било је питање времена када ће грогирани ДПС, суочен са политичком, економском, социјалном, безбједносном кризом и распадом ујдурме зване ,,државни удар'', позвати у помоћ мафију и показати прстом на најопаснијег противника. Паљење аутомобила који користи шеф посланичког клуба ДФ, Милутин Ђукановић, испред зграде у којој живи у Никшићу, показује да је криминална организација црногорског режима прешла на нови ниво обрачуна са Демократским фронтом, односно на класичне терористичке нападе.

Након тровања сузавцем и бојним отровима, пребијања, хапшења, прогона који спроводе корумпирани појединци у судству и тужилаштву, ДПС је сада кренуо у отворени рат са ДФ-ом. То је слика и прилика бесудне земље којом дивљају криминалне банде предсједника ДПС-а, које ширењем страха и употребом силе чувају оно што су заједно опљачкали од грађана Црне Горе. 

Нема сумње да је мафија овај терористички напад на ДФ извела у сарадњи са својим стратешким партнерима из полиције који деценијама контролишу шверц цигарета, дроге и оружија. Међутим, онај који стоји иза ове терористичке акције треба да зна да не постоји начин да се ДФ обесхрабри и заустави у борби за слободну Црну Гору.

Саопштење ДФ-а, 18.03.2017.



Датум: 18.03.2017
Close
Close