ОО БАР:Мандић: Бару пријети тотална НАТО контрола

ОО БАР:Мандић: Бару пријети тотална НАТО контрола

На изборној скупштини одржаној у хотелу “Сидро”, Нова српска демократија (НОВА)  је данас изабрала нови општински одбор  који има 31 члана. То су Богић-Бели Митровић, мр Дејан Ђуровић, Лазар Мацановић, Драгутин Дурутовић, Миливоје Вујовић, Родољуб Пејовић, Драган Јовићевић, Владо Стијовић, Миленко Јовановић, Милан Ђурашковић, Иван Радовић, Ана Митровић, Перо Ђуровић, Рајко Митровић,  Зоран Ђукић, Шћепан Јелић, Марко Ражнатовић, Итана Главановић, Бошко Шћекић, Дејан Лазовић, Велибор Петрушић, Данило Вукославовић, Никола Лалић, Зоран Војиновић, Драган Шоровић, Жарко Ђукић, Веселин Лековић, Јована Милатовић, Марија Марсенић, Немања Ђурковић и Александар Шошкић.

Скупштини је присуствовао партијски врх-предсједник Андрија Мандић, др Страхиња Булајић, Милутин Ђукановић, БудимирАлексић и Славен Радуновић. Истичући да то показује поштовање страначког руководства доприносу барског одбора “и Србадије барске” свим активностима у протекле двије године, од протеста у Подгорици “гдје су  Барани били најбољи савезници”, Мандић је рекао да је НОВА на мети напада “не зато што је слаба, већ зато што је јака”. 

"Знају да нисмо ни криминалци ни терористи, него не желе полиичку утакмицу у којој губе. У спушком затвору је зато  наш члан Мишко Чађеновић, који је политички затвореник, а у понедјељак ће му се придружити Марко Милачић, кандидат за посланика ДФ", казао је Мандић.

Он је истакао да је након избора у Херцег-Новог ове, Бар кључни циљ опозиције на локалним изборима наредне године, акцентујући  изузетну важност овог града у свијетлу приче о приступању Црне Горе НАТО пакту која се “спроводи на пријеваран начин”.

"Према свим истраживањима, двије трећине грађана нису за улазак у НАТО и морамо присилити недемократску власт да о томе распише референдум.  НАТО у Црној Гори интересује само Бар, због луке, и грађани треба да знају да би Бар био под тоталном контролом НАТО пакта", рекао је поред осталог Мандић.

Предсједник барске НОВА Богић Бели Митровић рекао је да је од подизања оптужница против лидера ДФ до данас овој партији у Бару “приступило 70 младих људи” и показао  њихове приступнице.  Предсједник одборничког клуба ДФ у СО Бар мр Дејан Ђуровић казао је да је излазак одборника ДПС са сједнице локалног парламента овог четвртка “”почетак одласка ДПС из власти са локалног нивоа “.

Скуп је отворен химном “Боже правде”, водио га је Иван Радовић, а благосиљао отац Јован Пламенац. Учеснике скупштине поздравили су представници коалиционих партнера у ДФ-у-предсједници барских одбора ДНП и ПЗП Маја Вукићевић и Зоран Тајић, а међу гостима су били и предсједник СО Будва Ђорђе Вујовић, Драган  Божовић, Љиљана  Ђурашковић и Зоран Благојевић.

Вијести, 08.04.2017.Датум: 08.04.2017
Close
Close