Потписан Протокол о сарадњи
                       између НСД и СНСД

Потписан Протокол о сарадњи између НСД и СНСД

У Херцег Новом је данас потписан Протокол о сарадњи између Нове српске демократије и Савеза независних социјалдемократа из Републике Српске које предводи предсједник Милорад Додик. У име НСД Протокол је потписала Симонида Кордић, носилац листе Демократског фронта за локалне изборе у Херцег Новом, а испред СНСД-а то је учинио Лука Петровић, генерални секретар те странке и предсједник општине Требиње.

„Желимо да потврдимо нашу опредијељеност о сарадњи Нове српске демократије и Савеза независних социјалдемократа. Предсједник Милорад Додик је мене послао лично да овјерим овај уговор о нашој заједничкој сарадњи коју ћемо у наредним периоду унаприједити“, рекао је Петровић.

Он је рекао да ће се формирати једно заједничко радно тијело које ће се састајати најмање један пут у пола године и да је циљ, како СНСД-а тако и НСД, да се одржавају, првенствено, духовне, културолошке и многе друге везе које ће помоћи оснаживању српског народа и међусобних веза.

Функционерка Нове српске демократије која предводи листу ДФ – Нови или он, Симонида Кордић, је изразила задовољство што се указала прилика да се на овакав начин озваничи веома велика блискост, и политичка и идеолошка, између ове двије странке.

„Наше двије странке су водеће у бризи о интересима српског народа у Републици Српској и Црној Гори, те је и то смјер наше будуће сарадње“, истакла је Кордић.

Датум: 04.05.2017
Close
Close