Прије напада на Србе са КиМ, режим прво
                             треба да порази традиционалну ЦГ

Прије напада на Србе са КиМ, режим прво треба да порази традиционалну ЦГ

Нико, за тако кратко вријеме на мјесту министра, није обрукао војску Црне Горе, како то ,,темељно'' ради Предраг Бошковић. Након што је 24. марта, на годишњицу агресије НАТО-а на СРЈ, забранио грађанима да одају пошту жртвама из 1999. године, сада је отишао и корак даље - нудећи НАТО-у малене црногорске оружане снаге у агресији против српског и црногорског народа у јужној српској покрајини Косову и Метохији. И заиста, када се помисли да представници марионетског режима не могу ниже пасти, појави се неки башибозук, попут Бошковића, да нас разувјери. Осим што овакве несојске изјаве аутора препоручују за улизицу године у НАТО команди у Бриселу, оне истовремено наилазе на презрење већине грађана Црне Горе. А такве се награде, чак и у Бриселу, од стране америчке команде, оваквој врсти савезника уручују са гас маском.Такве гмизавце и војне дезертере и раније је регистровала наша историја, и није Бошковић први који је исказао спремност да се окрене против свог народа.

Заборавио је једино Бошковић да би прије него што крене да се разрачунава са Србима са Косова и Метохије прво морао да се обрачуна са њиховим сународницима у ЦГ. Дакле, може на Косово да крене тек пошто побиједи и оружано порази традиционалну Црну Гору. Ова изјава оданог Ђукановићевог следбеника је још један доказ да предсједник ДПС-а иницира грађанске сукобе и просто их призива најновијим поступцима, од покушаја хапшења Небојше Медојевића, нуђења базе НАТО-у у ЦГ, до ничим изазваног јуриша на Србе у јужној српској покрајини.

Ово најновије забијање ножа у леђа Србији одвија се паралелно са лажном причом и агресивном кампањом црногорског режима како су односи између ЦГ и Србије најбољи у последњих једанаест година. На тај начин црногорска власт спроводи подлу политику којом власт Србије директно представља као веома сумњиву по питању одбране територијалног интегритета Србије. Истовремено, желе да се препоруче моћним међународним адресама како баш они могу убиједити руководство Србије да поступи на исти начин као што је Влада ЦГ поступила 2008. године признајући независност тзв. државе Косова.

ДФ пружа пуну подршку територијалном интегритету Србије, и сигурни смо да тај наш став дијели највећи проценат грађана Црне Горе.

Саопштење ДФ, 01.07.2017.Датум: 01.07.2017
Close
Close