ДФ: ЦЕДЕМ

ДФ: ЦЕДЕМ "кува" по рецепту АНБ-а

По старом обичају, у врелим љетњим данима, јавност се забавља намјештеним анкетама ЦЕДЕМ-а, иза којих стоји власт, прије свега власник ЦЕДЕМ-а Ђукановићев министар спољних послова Срђа Дармановић и његова матична фирма АНБ. Врло просто, у једној реченици ћемо доказати да се ради о неозбиљним, штелованим и лажним подацима, којима се жели направити штета ДФ-у, и то увидом у протекле анкете ових комедијаша:

ЦЕДЕМ-Јул 2015.- ДФ- 5,8 одсто, новембар 2015- ДФ- 8,7, Јун 2016- ДФ – 11, 1, а на изборима у октобру је ДФ освојио преко 20 одсто. Дакле, схватамо кад неко промаши три-четири одсто, али када промаши од десет до петнаест одсто онда се ради о лажовима, шпијунима или незналицама. Не треба посебно наглашавати да за овакве лажи богат бакшиш добијају и они који их креирају и они који их пласирају. Није никаква тајна колико треба дати за насловну, а колико за трећу страну, или одговарајуће мјесто на порталу.

Зна се зашто ЦЕДЕМ и АНБ желе да умање снагу ДФ-а, а да подигну ДПС. Немамо дилеме да ће њихова агентура, просута по различитим медијима којима из дана у дан пада тираж, покушати да представи ово Дармановићево истраживање као објективно, не форсирајући, наводно, лажну снагу ДПС-а већ вадећи оне податке уз које ће провући и оно што је Дармановићу најбитније – да ДПС сам може освојити парламентарну већину. Али, сви они заједно имају само један велики проблем- што опозициони гласачи прате ДФ као најубједљивију антирежимску опозицију и траже наставак одлучне борбе против режима. Овом анкетом се, такође, жели направити лажна слика како политика ДПС-а усмјерена ка прогону и тортури ДФ-а има велику подршку грађана ЦГ. Никакве анкете, ЦЕДЕМ-и и друге агентуре, лажни опозиционари и њима слични странкоиди не могу спријечити ДФ у борби за промјене и слободну Црну Гору. Брзо ће доћи парламентарни или предсједнички избори па ће се након тих резултата посвједочити за колико је процената ЦЕДЕМ овога пута слагао.

Саопштење ДФ, 04.07.2017.Датум: 04.07.2017
Close
Close