Алексић: Добро би било када 
                                     би сенатор Џон Мекејн заћутао

Алексић: Добро би било када би сенатор Џон Мекејн заћутао

Добро би било када би сенатор Џон Мекејн заћутао и престао да за потребе подршке Милу Ђукановићу води прљаву кампању о лажном државном удару у Црној Гори. Јавности у САД и свакако у Европи било би интересантније да појасни како је, прије неку годину, протекла прослава његовог 70. рођендана у Боки, ко је све приложио рођеданске поклоне и да ли је међу окупљенима било и неких особа блиских Русији.

Оно што је до сада неспорно констатовано у афери „државни удар“  је писмени докази да је кључну улогу у монтажи цијеле афере одрадила обавештајна структура блиска породици Клинтон.

Милов специјални тужилац, причу гради на "америчким доказима" прије свега на непотписаној изјави америчког безбједњака Брајана Скота.  Тај  Катнићев "свједок" је заправо бивши припадник ЦИА, у два мандата шеф станице ЦИА на Блиском Истоку. Тај "свједок" је био специјални асистент Хилари Клинтон, у вријеме док је била прва дама САД. Његов тренутни непосредни шеф је Даглас Вајз, човјек који је био замјеник директора војне обавештајне службе САД до августа 2016. године – иначе експерт за Балкан и Блиски Исток. Из доступне документације се јасно види како су ови људи дио тзв. „дубоке државе“ који су игру водили од самог почетка, са јасним циљем да се Црна Гора, кроз медијски шок ефекат лажног „државног удара“ насилно угура у НАТО пакт. Црногорске режимлије предвођени Милом Ђукановићем и Миливојем Катнићем су били само мали прљави извршиоци те акције на терену - локална НАТО агентура која се за разлику од тоалет папира може користити више пута.

Др Будимир Алексић, посланик ДФ-а и предсједник Политичког савјета НСД





Датум: 10.07.2017
Close
Close