ОО Котор: Потпара: Кад Демократе изговоре
                              лаж, то се код њих зове побједа

ОО Котор: Потпара: Кад Демократе изговоре лаж, то се код њих зове побједа

Владимир Јокић, у маниру Демократа, експресно одговара на нешто што га нико није питао, а за праве одговоре као и увијек остајемо ускраћени. Кад Демократе изговоре лаж то се код њих зове побједа, а кад им на то НСД одговори онда је то подјела. И тако у круг по свим питањима која су не само историјски већ и егзистенцијално битна за све у Црној Гори. А подсјетимо се, све су почели баш они.

Владимира Јокића као младог човјека и коалиционог партнера, без политичког и животног искуства,  сачуваћу од непријатних ријечи које он није штедио. На то сам, сходно својим годинама и политичком искуству, обавезан. Питаћу оно што морам да питам – зашто се Јокић ишчуђава због саопштења НСД кад сам му ја све ово на састанку рекао. Треба ли да понављам да је разлог свих новонасталих проблема пропагандни материјал Демократа у коме су слагали да су они и само они заслужни за резултате у Котору.

Како је то мегаломанска лаж, ништа нема природније него да се томе успротиви онај ко говори истину и онај ко је за те резултате истински заслужан. Ко није нека ћути и то је легитимно. НСД јесте и ћутати неће али неће ни лагати да би подизала рејтинг код грађана.

Демократе и Владимир Јокић су умислили да се њихове лажи могу правдати новим лажима  и неоснованим нападима на све оне који  ће им увијек одговорити онако како заслуже, а прије свега истином. Поготово ми није јасно помињање ванредне ситуације у Котору због пожара. Ситуација је ванредна за све нас, не само за њега. Сви смо помагали и ангажовали се по том питању, а ако и ту има нешто да замјери НСД нека слободно каже.

У  име истине, подсјетићу да се и сам Јокић у почетку критички опходио према спорном пропагандном материјалу свјестан да ће то нанијети  штету коалицији у Котору, али је убрзо утихнуо и стао у одбрану лажних заслуга и пројекта "креативног тима" Демократа  јер му је тако наређено.

Због јединства коалиције и наставка добре сарадње коју смо у Котору имали, од Јокића сам на састанку тражио јавно извињење као чин који ће бар донекле санирати проузроковану штету. Он је и то одбио остављајући себи простор да и у будуће присваја туђе заслуге, а рад коалиције квалификује као рад Демократа.

Док је НСД у которској власти овакве неистине ће бити јавно разобличаване, а Демократе ће морати да објасне грађанима своје поступке јер се нико не може довијека крити иза отрцаних фраза и слогана.
С овим доста, г. Владимире Јокићу!

Што се тиче ,,реакције'' одборника Митра Вуковића из Подгорице на догађаје у Котору, он само користи сваку прилику да шири мржњу и напада Србе, и ту не треба трошити превише ријечи. Само ћемо га подсјетити на то да још увијек избјегава позив на Тв дуел који му је упутила госпођа Дара Радоњић.Датум: 22.07.2017
Close
Close