ОО Котор: Себични потези ,,креативног тима“ Демократа

Након ,,маркетиншког“ потеза Демократа који је имао за циљ да створи лажну слику о њиховом успјешном соло наступу по питању резултата локалне управе у Котору, принуђени смо да демантујемо ове неистине, наводи се у саопштењу которског одбора Нове Српске демократије.

„Имамо сазнање да је овај себични потез производ такозваног ,,креативног тима“ Демократа, којим се хтио минимизирати заједнички рад и резултати коалиције у Котору, истиче се у саопштењу, које у цјелости преносимо.

Ради се о, благо речено, некоректном односу према коалиционим партнерима који су, узгред, у поменутим резултатима имали много више удјела од Демократа. Нажалост, градоначелник Јокић као да нема снаге да се супротстави ,,креативном тиму“ који намјерно ремети односе унутар коалиционе власти.

НСД не може остати нијем на овакву политичку подлост и демагогију ,,креативног тима“, и овај потез оцјењујемо као класичну превару бирача и чин који само иде на корист ДПС-у, јер се на овај начин врши опструкција коалиционе власти у Котору. Да је Демократама уопште стало до рушења ДПС-а они би истакли успјешну сарадњу коалиције која треба да послужи као матрица у свим црногорским општинама у којима је на власт ДПС са сателитима.

ДФ, као и остали конституенти локалне власти, своје успјехе дијеле са осталим партијама, а критике на рачун било које чланице власти прихватамо као да су упућене свима нама. Сматрајући да је то поштено и коректно опхођење према осталим учесницима у которској власти, Демократски фронт, као доминантан фактор у њој, дао је велики допринос добрим међупартијским односима који очигледно не иду у корист Демократама па су се одлучили за превару коју они зову политички маркетинг.

Нова српска демократија, за разлику од Демократа, прецизно је одређена по свим питањима, а то што смо Срби, што говоримо српским језиком и што припадамо СПЦ, ни најмање нам није сметња да остварујемо одличне резултате у раду которске локалне самоуправе, како желе да нам спочитају из ДЦГ.

У сваком случају, примили смо к знању равнодушност, незаинтересованост, па донекле и презрење које Демократе показују према српском народу, његовим симболима и институцијама, закључује се у саопштењу Нове Српске Демократије – Котор.

ИН4С, 21.07.2017.Датум: 21.07.2017
Close
Close