ГО НСД: Монтирани политички процеси против лидера 
                    ДФ директно уперени против српског народа

ГО НСД: Монтирани политички процеси против лидера ДФ директно уперени против српског народа

У просторијама Српске куће у Подгорици данас је одржан Главни одбор Нове српске демократије, на којем је оцијењено да су монтирани политички процеси који се воде против лидера ДФ директно уперени против српског народа и његових лидера, политичких организација које га представљају и најјаче опозиционе групације.

ГО НСД и чланство НСД у потпуности стоје уз предсједника Андрију Мандића и исказују спремност да свим дозвољеним демократским средствима бране интегритет и слободу нашег народа, не пристајући на режимске игре и подвале правосуђа које су својствене црногорском режиму.

ГО НСД упозорава све релевантне адресе у ЦГ да не пристајемо ни на какву злоупотребу Устава и закона којом се невини људи понижавају у судском поступку како би се задовољиле најниже потребе режима Мила Ђукановића и његових послушника из Специјалног државног тужилаштва.

ГО позива чланство НСД да пажљиво прати директне преносе судског процеса, како би могли ваљано реаговати на сваку злоупотребу процедура и закона од стране оних који служе тоталитарној власти.

ГО НСД је на данашњој сједници, у складу са Статутом, изабрао шест нових чланова предсједништва НСД - Јована Вучуровића, Катарину Пулетић, др Рада Ранитовића, Дејана Ђуровића, Наташу Јеврић и Миладина Тмушића, чиме је комплетиран овај страначки орган, чији су чланови по функцији и предсједник НСД Андрија Мандић, потпредсједници Страхиња Булајић, Славен Радуновић, Симонида Кордић и Емило Лабудовић, предсједник ИО НСД Милутин Ђукановић и предсједник Политичког савјета Будимир Алексић.

ГО је изабрао и Политички савјет странке, тијело које се бави идеолошким питањима, на чијем челу се налази др Будимир Алексић, а чији су чланови: Бећир Вуковић, др Трипко Драганић, мр Бојан Струњаш, Желидраг Никчевић, ђакон др Никола Маројевић и др Жарко Лековић.

Предсједник НСД Андрија Мандић је данас за новог портпарола именовао Марка Ковачевића.

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА НСДДатум: 10.09.2017
Close
Close