OO Бар: Форум жена наставио акцију „Солидарност“:
                           Помогли прваке и социјално угрожене

OO Бар: Форум жена наставио акцију „Солидарност“: Помогли прваке и социјално угрожене

Форум жена Нове српске демократије наставио је пројекат „Солидарност”, који је Општински одбор те странке у Бару започео у јуну ове године.

Јуче су жене НСД у оквиру те активности уручиле школски прибор и ранчеве за десет барских и сутоморских ученика првих разреда основних школа. Упоредо, чланице Форума жена НСД обезбиједиле су и уручиле помоћ у прехрамбеним намирницама и средствима за хигијену, за пет социјално угрожених породица у Бару и Сутомору.

„Наредних дана пројекат настављамо акцијама у насељима Шушањ, Бјелиши и Мирошица, гдје су наши чланови идентификовали већи број породица које су у изузетно тешком материјалном положају,“ казала је у име Форума жена НСД Бар Итана Главановић.

Она је, уручујући помоћ непокретној социјално угроженој Верици Живковић у Сутомору, најавила конкретнију помоћ за ову озбиљно обољелу жену, која, како је рекла, живи у условима недостојним човјека, са 65 евра мјесечне надокнаде коју прима преко локалног Центра за социјални рад.

Главановић и њене страначке колегинице Марија Марсенић и Гроздана Инић уручиле су јуче и помоћ у храни за четири породице прогнане са Косова и Метохије и Босне и Херцеговине. Главни донатор септембарске акције помоћи коју организује барски ОО НСД био је предсједник тог органа странке, Богић Бели Митровић.

ИН4С, 09.09.2017.Датум: 09.09.2017
Close
Close