ОО Колашин: Пулетић поводом подметања „Побједе“: Моја породица и ја смо у НСД од оснивања

Нејасно ми је због чега је новинар Побједе, који ме је контактирао са веома чудним питањима везано за мој избор у предсједништво НСД, изоставио да пренесе све оно што сам му казала – да сам члан Нове српске демократије, а познато му је да сам на скупштини општинског одбора изабрана за члана ОО НСД у Колашину, и да сам одборник ДФ-а са квоте ДНП-а – саопштила је Катарина Пулетић, члан предсједништва Нове српске демократије.

„У НСД-у је, од њеног оснивања, и читава моја породица, а и раније смо били у СНС-у. Чак је и моја мајка остала без посла због отворене подршке Андрији Мандићу на предсједничким изборима 2008. године. На квоти ДНП-а се налазим договором између те странке и НСД-а, а све у оквиру коалиције ДФ која у Колашину дјелује јединствено. Примјера ради, на основу договора унутар ДФ на квоти ПЗП-а на локалним изборима се налазио и Боро Вуковић који је високи функционер НСД. Дакле, ситуација је потпуно јасна, осим за оне злонамјерне који покушавају да подвале ДФ-у и да измисле неке несугласице“, казала је она, истичући да НСД и ДНП нико не може посвађати, да ДФ у Колашину и Црној Гори дјелује сложно, снажно и одлучно, и то „на велику жалост режима и његових медија“.

„Лично имам велико поштовање према предсједнику ДНП Милану Кнежевићу и његовој странци, који се налази у монтираном судском процесу заједно са мојим предсједником Андријом Мандићем“, нагласила је Пулетић и додала:

„Веома сам радосна што сам изабрана у предсједништво НСД јер је то велика част не само за мене и моју породицу, него и за мој матични одбор из Колашина и читави колашински ДФ. Наша странка је симбол отпора диктаторском режиму, политички представник и заштитник српског народа у Црној Гори. Као таква, јасно је зашто смета онима који владају репресијом и тортуром, и покушавају да спроведу насилну асимилицију српског народа.“

Побједа је данас објавила да је између НСД и ДНП у Колашину дошло до размирица у вези са функцијом Пулетић.

ИН4С, 13.09.2017.Датум: 13.09.2017
Close
Close