Радуновић: Катнић хапшењима скреће пажњу
                              са фијаска суђења за аферу „Државни удар“

Радуновић: Катнић хапшењима скреће пажњу са фијаска суђења за аферу „Државни удар“

Потпредсједник Нове српске демократије Славен Радуновић осудио је притварање одборника ДФ-а у подгоричком парламенту и функционера ДНП Александра Секулића.

„Више се не може наћи права ријеч за овај безобразлук, диктатуру, за ово силеџијство, несојлук, иживљавање “у име државе”, које спроводи Миливоје Катнић. Наравно, асистирају му и колеге из судова које продужавају притворе невиним – старим и младим, болесним и здравим, особама које су се нашле у погрешно вријеме на погрешном мјесту – у украденом Монтенегру“, истакао је Радуновић на свом ФБ профилу.

Како је навео, сваког од више хиљада становника Црне Горе, који су у другој половини 2016. замијенили неколико стотина или неколико хиљада долара у банци, по закону, с личном картом, а на било који начин се могу повезати са ДФ-ом (функционер, запослен, активиста у кампањи, члан породице…), режим приводи и покушава да “уклопи” у замишљену “криминалну групу за прање новца”.

„Том логиком би могли да притворе бар хиљаду људи који се на сличан начин могу повезати са ДПС-ом. Овај свакодневни терор над младим, храбрим и образованим људима (апсолутно сви ухапшени у посљедњем “таласу” су високообразовани) покушај је да се скрене пажња са фијаска у директним преносима срамног суђења за „Државни удар”“, указао је Радуновић.

ИН4С, 02.10.2017.Датум: 02.10.2017
Close
Close