Ковачевић: Било би поштено да ДПС открије да је
                                    Стијеповић кандидат на предсједничким изборима

Ковачевић: Било би поштено да ДПС открије да је Стијеповић кандидат на предсједничким изборима

„Демократски фронт ни најмање не изненађује што ДПС овако грчевито брани градоначелника Подгорице Славољуба Стијеповића. Стијеповић је један од водећих људи режима, а резултати које је постигао на ранијим изборима као и спремност на радње о којима смо јуче говорили га препоручују за најважније функције у тој странци“, рекао је Марко Ковачевић, портпарол Нове српске демократије.

Ковачевић је истакао да би сад било поштено и да ДПС открије своју намјеру да је он планиран да буде кандидат те странке на предстојећим предједничким изборима.

„Наиме, ДПС заједно са једном “опозиционом” екипом, користећи услуге агента провокатора Милоша Бешића, монтирају испитивања јавног мњења и дјечачки наивно подижу у опозицији баш оне политичаре које је Стијеповић убједљиво поразио на прошлим локалним изборима у Подгорици.“

„Није случајно да се баш на тим испитивањима провјеравају и фаворизују имена оних које је Стијеповић поразио у директном сучељавању, а да тамо нема мјерења подршке грађана Славољубу Стијеповићу.
На тим изборима Стијеповић је сам побиједио Алексу Бечића, Миодрага Лекића и Кривокапићевог Богојевића. Ниједан од поражених није оспорио побједу Стијеповића, а колико је он био доминантан свједоче и снимци са прославе трећепласираног Алексе Бечића. Иако је он добио готово четири пута мање гласова од Славољуба Стијеповића, цијенећи и схватајући Стијеповићев значај и углед, он је заједно са креативним тимом Демократа резао торту и славио дан када је могао да учествује у политичкој утакмици са политичком легендом ДПС Подгорице- Славољубом Мигом Стијеповићем“, истакао је Ковачевић и додао:

„Упртити се у тако велике гаће, како би рекао наш народ, и стати раме уз раме поред Славољуба Стијеповића је био велики дан у животу овог младог и талентованог политичара.“

„ДФ је прозрео намјеру ДПС да неког од старих пацијената – губитника у мјерењима са Стијеповићем прогурају за кандидата опозиције, а да потом они изненада кандидују Стијеповића како би их он убједљиво поразио. Зато се залажемо за провјерени опозициони концепт нестраначког кандидата иза кога треба да стане цијела опозиција у Црној Гори. Тај концепт гарантује успјех под условом да кандидат има врлине лидера и довољно храбрости да одбрани властиту побједу“, закључио је Ковачевић.

ИН4С, 08.10.2017.Датум: 08.10.2017
Close
Close