Мандић о пресуди Младићу: Наши потомци ће
                        вредновати жртву коју и данас као народ прилажемо

Мандић о пресуди Младићу: Наши потомци ће вредновати жртву коју и данас као народ прилажемо

Данашња срамна пресуда генералу Ратку Младићу само потврђује да је Хашки трибунал антисрпска творевина и да је формиран како би водећи политичари и официри из нашег народа били представљени као искључиви кривци за грађански рат на подручју бивше СФРЈ – изјавио је за ИН4С Андрија Мандић, предсједник Нове српске демократије.

„Карактер Хашког суда прецизно је описао сам генерал Ратко Младић у свом обраћању прије него што ће бити удаљен из суднице. Дакле, Хашки суд није тијело које се бави утврђивањем истине већ служи за пропаганду велике лажи“, истакао је Мандић

Он додаје да српски народ никада неће и не може, независно од пресуда и одлука Трибунала, заборавити српску војску на чијем челу су били Радован Караџић и генерал Младић.

„Та војска је обезбиједила опстанак нашег народа на територијама западно од ријеке Дрине и спријечила да нам се понови оно што се догодило 1941-45. године“, каже лидер НСД-а.

Издајници су завршавали на сметлишту историје, а праве патриоте били у коначном побједници

„Ломљење кичме српском народу не одвија се само у Хашком трибуналу, већ свуда гдје разни центри моћи процјењују да представљамо проблем и препреку за остваривање њихових антисрпских планова, од Подгорице до Београда и Бањалуке„, оцјењује Андрија Мандић за наш портал.

Како је казао, у великој борби која се у овом времену води кроз пружање отпора окупаторима на сваком мјесту, не смије ни најмање да нас обесхрабри чињеница да „неки који су колико до јуче били са нама у истом строју почињу да подлежу непријатељској пропаганди и одричу се Републике Српске, Црне Горе и Косова и Метохије, као и великих имена насих државника и војника, који су животе и слободу дали бранећи српске националне интересе“.

Према његовим ријечима, наша историја непогрешиво свједочи да су издајници разних профила завршавали на сметлишту историје а да су праве патриоте били у коначном побједници.

„Лично немам никакве дилеме како ће наши потомци вредновати жртву коју и данас као народ прилажемо општој националној ствари и са каквим ће презиром осудити оне друге који ће се придружити антисрпском хору који је искористио прилику да лаж прогласи за истину„, закључује Мандић.

ИН4С, 22.11.2017Датум: 22.11.2017
Close
Close