Предсједништво ДФ-а: Станковић да смијени
                         Катнића и одреди му тужилачки притвор

Предсједништво ДФ-а: Станковић да смијени Катнића и одреди му тужилачки притвор

Предсједништво Демократског фронта је намјерно сачекало да протекну 24 часа од посљедњег рочишта и свједочења Саше Синђелића, како би оставило довољно времена Ивици Станковићу да смијени Миливоја Катнића и одреди му тужилачки притвор од мјесец дана због монтаже тзв. државног удара, злоупотребе службеног положаја и ометања правде, саопштено је из Предсједништва ДФ-а.

Како су нагласили да Ивица Станковић нема храбрости да обавља функцију на коју су га изабрали ДПС и малограђанска опозиција, нити има намјеру да постави питања свом Циску Киду из Бајрамовице, Предсједништво ДФ – а пред цјелокупном црногорском јавношћу пита Миливоја Катнића :

1. Зашто је слагао суд и црногорску јавност да је тзв. Еди био надређени његовом свједоку сараднику кад се из њихове преписке јасно види да Синђелић све вријеме командује Едију и још му пријети?

2. Зашто је Миливоје Катнић инструисао Синђелића да лаже о наводној поруци коју му је послао наводни Еди 01. марта 2016.?

3. Гдје се налази порука од 01. марта 2016. у којој тзв. Еди тражи од Синђелића да се укључи у организацију државног удара?

4. Како су Синђелић и Еди били у свакодневној комуникацији од почетка 2016. и то на иницијативу Едија, ако се из преписке јасно види да Синђелић увијек први шаље поруке и данима чека одговор и то од краја јула 2016?

5. У којој од преписки Едија и Синђелића, и из којег од Синђелићевих телефона, постоји иједан материјални доказ о планираним акцијама за извођење државног удара?

6. Како се то Саша Синђелић плашио од тзв. Едија кад се из њихове преписке јасно види да уствари тзв. Еди не издаје никаква наређења Синђелићу, већ напротив?

7. Како се зове други човјек којим Синђелић пријети Едију и којег Синђелић планира да ангажује за посао?

8. О каквом се то ангажману ради, а није продаја мајци у Русији?

9. Какве је пословне аранжмане мултимилионер Еди имао са продавцем мајци са Бубањ потока и које доказе има Миливоје Катнић о тој пословној сарадњи?

10. Како је Саша Синђелић имајући у виду чињеницу да је био надређени Едију могао добити статус свједока сарадника кад по закону организатори оваквог кривичног дјела искључиво могу бити оптужени

„Предсједништво ДФ – а ексклузивно објављује дио вajбер преписке између Саше Синђелића и тзв. Едија као још један доказ о умијешаности Миливоја Катнића у монтирању лажног државног удара и истовремено позива Ивицу Станковића да после овог најновијег скандала стисне петљу и процесуира специјалног државног тужиоца. А сљедећих дана настављамо са питањима и објављивањем нових доказа јер као и што смо обећали, од ове оптужнице неће остати ни слово, пошто је свакодневно разбијамо у парампарчад“, закључили су из Предсједништва Демократског фронта.

ИН4С, 26.11.2017.Датум: 26.11.2017
Close
Close