Вучуровић: Комбинација НАТО-комунисти 
                         најрадикалнија идеологија у Црној Гори

Вучуровић: Комбинација НАТО-комунисти најрадикалнија идеологија у Црној Гори

У неслободном друштву у коме се краду избори, суди политичким противницима, хапсе, пребијају и трују грађани на протестима, укидају сва права, почев од права мајки, не може се комуникација водити у рукавицама и реториком која одудара од реалности. У ЦГ није редовно стање, нити влада демократија, и оштре изјаве су адекватне тренутку и у складу су са политичком и друштвеном стварношћу, а све друго је фолирање.

Реторика у коначном и одређује подршку у народу, и оно што је очигледно је да су гласачи кажњавали оне који су имали реторику која није пратила тешку ситуацију у којој се као друштво налазимо, односно оне који воде политику ,,добро јутро чаршијо на све четири стране''. Грађани сматрају да је та врста ,,лукавства'' и незамјерања добра само лично за онога ко то саопштава.

Што се тиче радикалне идеологије, њу препознајем у дјеловању оних који баштине тековине комунистичке револуције у комбинацији са подршком НАТО интеграцијама, и тај чудни спој је једна врста екстремизма до сада непозната у свјетској политици, коју би требало пажљиво пратити и проучавати. Главна тачка спајања тих екстремизама је насиље као метод дјеловања.Датум: 17.12.2017
Close
Close