Мандић: Истини коју заступа ДФ нико
                                 неће моћи да се супротстави

Мандић: Истини коју заступа ДФ нико неће моћи да се супротстави

Посланици Демократског фронта су се након сједнице ПОСП-а обратили јавности.

Лидер НСД-а Андрија Мандић је казао да је ово први дан повратка Демократског фронта у Скупштину Црне Горе, те да су из ДФ-а жељели да пошаљу поруку грађанима да овом земљом треба да управљају управо њени грађани.

„Морамо да држимо до властитог достојанства, до угледа наших породица, наших гласача, наше земље и да се никад пред никим не понизимо“, нагласио је Мандић и нагласио:

„Данас је ДФ показао владајућој партији која је имала пуно заокрета и у тим заокретима водила једну поданичку политику према појединим западним центрима моћи, и понашали се на један недостојанствен начин што не приличи традиционалном грађанину Црне Горе“.

Он је навео да је ДФ са колегама из ЕП размијенио и оштре ријечи, посебно са послаником Таноком, јер су „поједини људи, слични Таноку, навикли када дођу у Црну Гору да о свим њеним политичарима закључују на основу оних са којима долазе у ближи додир.

„Морали смо људима који не говоре истину да кажемо да нећемо дозволити да се служе лажима. Ако желе неку врсту такве доминантне комуникације ево им посланици из ДПС-а па нека о њих бришу ципеле“, нагласио је Мандић.

Он је подсјетио да се већ дуже времена налазе у медијској и свакој другој изолацији.

„Сада, пуним плућима, са новом енергијом идемо напријед, знајући да ће ово да прате грађани Црне Горе. Поштеној политици, истини коју заступа ДФ, сигурно неће моћи нико да јој се супростави, и зато ћемо са још већим ентузијазмом наставити да притискамо наше политичке противнике како би дошли до остварења политичког циља – до првих слободних и фер избора“, истакао је посланик ДФ-а.

ИН4С, 18.12.2017.Датум: 18.12.2017
Close
Close