ДФ Синђелићево саслушање прослиједио
                            Делегацији ЕУ и амбасадама

ДФ Синђелићево саслушање прослиједио Делегацији ЕУ и амбасадама

Демократски фронт (ДФ) прослиједио је Делегацији Европске уније (ЕУ) у Црној Гори, амбасадама Русије, Сједињених Америчких Држава, Велике Британије, Француске и Њемачке транскрипт и аудио снимак са саслушања Саше Синђелића у србијанском Тужилаштву, непосредно након догађаја од 16. октобра 2016. године.

"Из транскрипта и аудио снимка се јасно закључује да је, накнадним интервенцијама и притисцима Специјалног државног тужилаштва Црне Горе, Синђелић натјеран да промијени исказ, а да све то послужи за монтажу афере „Државни удар“ у којој су оптужени и лидери опозиције из ДФ", каже се у саопштењу.

Из тог политичког савеза очекују да ће се Међународна заједница озбиљније позабавити овим случајем него до сада, јер је, како се наводи, представницима ЕУ и амбасада којима је прослијеђен овај материјал више него јасно да у Црној Гори нема владавине права.

"Како су свјесни те чињенице када су упитању права појединаца из цивилног сектора, увјеравамо их да је, када је однос према лидерима ДФ-а у питању, стање још горе", каже се у саопштењу.

Све о монтираној афери "Државни удар" можете видјети на http://www.drzavniudar.me/

МИНА, 25.12.2017.Датум: 25.12.2017.
Close
Close