ОО Беране: Божовић: Џаба им пријетње и 
                     лажна обећања, ДПС-у не гине пораз у Беранама

ОО Беране: Божовић: Џаба им пријетње и лажна обећања, ДПС-у не гине пораз у Беранама

У Беранама је, како се приближава датум избора, све више службених аутомобила са регистрацијама из Подгорице, а злоупотребе државних ресурса у партијске сврхе од стране Демократске партије социјалиста се и даље наставља, казала је за портал ИН4С кандидат за одборника у беранској скупштини проф. Јелена Божовић.

Према њеним ријечима, над грађанима Берана се константно спроводи притисак од стране ДПС-а.

,,Уцјене, пријетње и лажна обећања од стране ДПС-а су нешто на шта су Беранци навикли сваки пут уочи избора.  И 2014. године су користили све државне ресурсе, па су доживјели пораз. Тако ће бити и овог пута”, истиче Божовић.

Она је указала на последњу аферу са исплатом социјалних давања, односно да је функционерима ДПС у Беранама пред изборе 2012. године исплаћено преко 60.000 евра на име социјалне помоћи, док су грађани истовремено грцали у немаштини.

Божовић је оцијенила да ће коалиција “Здраво Беране” наставити свој мандат на челу града и у наредном четворогодишњем периоду.

У претходне четири године, указала је она, санирали смо штету и дугове које је ДПС оставио иза себе.

“На терену радимо свакодневно. Врло добро смо организовани и што је најважније наши гласачи имају повјерење у нас. Имају разумијевање и за све оно што нијесмо успјели да урадимо у претходном периоду, вреднујући све реализоване пројекте до сада”, наводи Божовић.

Такође, додаје да ће грађанима Берана ускоро бити представљен план и програм коалиције “Здраво Беране”, са конкретним рјешењима у циљу унапређења квалитета живота свих грађана.

“То је веома важно, јер рјешавање спорадичних проблема не може допринијети развоју заједнице, а кад је читав систем накарадан не може бити добро ни појединцима”, рекла је Божовић.

На питање са ким неће доћи до коалиционе сарадње након избора, из коалиције”Здраво Беране” су поручили да никада неће ући у савез са ДПС-ом.

Избори у Беранама заказани су за 4. фебруар.

ИН4С, 23.01.2018.Датум: 23.01.2018
Close
Close