ОО Беране: Живковић: ДПС би поново 
                               да задужи Беране 20 милиона евра

ОО Беране: Живковић: ДПС би поново да задужи Беране 20 милиона евра

Кандидат за одборника коалиције “Здраво Беране” Радојица Живковић казао је да је дуг од 20 милиона евра био резултат власти ДПС-а у том граду, те да Беранци никада више неће допустити да се њихов град поново врати у руке партије Мила Ђукановића.

Он је увјерен у побједу коалиције “Здраво Беране”на изборима 4. фебруара.

“Демократска партија социјалиста са оваквом политиком и начином владања на државном нивоу не може нам бити достојан политички противник”, казао је Живковић за портал ИН4С.

“Прије четири године грађани су у нама препознали неког ко може правилно руководити Општином и залагати се за бољи и квалитетнији живот. Очекивања смо испунили, па зато вјерујемо да подршка грађана неће изостати ни овог пута”, истакао је Живковић.

Он је рекао да ће  план и програм коалиције “Здраво Беране” бити усмјерен на рјешавању социјалних и инфраструктурних проблема општине.

“Радићемо константно на отварању нових радних мјеста, тражити и помагати нове инвесторе код којих постоји жеља за улагањем у Беранама. Ријешићемо коначно проблем санације Васових вода која је рак рана свим Беранцима”, истиче Живковић.

Такође, нагласио је да ће се наставити са праксом давања бесплатних уџбеника основцима на територији Берана и стипендирања најбољих студената.

Живковић је указао на константне злоупотребе државних ресурса од стране ДПС-а.

“Примјетно је ових дана присуство великог броја министара који посјећују Беране само уочи избора. Данима службеници Министарства пољопривреде обилазе наше пољопривреднике, представљају им фантом мљекаре, обећавајући откуп млијека и премије што, свакако, неће реализовати”, каже Живковић.

“Коалиција Здраво Беране грађанима обећава да, након избора, сигурно нећемо сарађивати ни са једном партијом која се суштински слаже са ДПС-ом”, закључује Живковић.

Право гласа у Беранама има 23.800 бирача.

ИН4С, 24.01.2018.Датум: 24.01.2018
Close
Close