ГО НСД: Само заједнички нестраначки кандидат 
                           гарантује потпуни успјех на предсједничким изборима

ГО НСД: Само заједнички нестраначки кандидат гарантује потпуни успјех на предсједничким изборима

Главни одбор Нове српске демократије (НСД) позвао је данас све опозиционе субјекте да стану иза заједничког опозиционог нестраначког кандидата за предсједничке изборе.

Члан предсједништва НСД Јован Вучуровић казао је да је ГО, на сједници одржаној у Подгорици, позвао остале опозиционе субјекте „да се издигну изнад свих слабости, побиједе сујету и схвате значај историјског тренутка у коме треба да радимо заједно“.

„У том контексту, исказујемо и спремност да заједнички пронађемо адекватну личност иза које би могли стати сви, а која би властитим референцама, храброшћу и одважношћу гарантовала побједу на наредним предсједничким изборима“, рекао је Вучуровић.

Према његовим ријечима, ГО је констатовао да само заједнички нестраначки кандидат гарантује потпуни успјех на предсједничким изборима, а јасно је и да цјелокупна опозициона јавност очекује да опозиција на овим изборима дјелује јединствено.

„ГО је оцијенио да било који страначки кандидат не сабира него дијели опозицију, а грађанима Црне Горе су најмање потребне мале, ситне страначке и лидерске рачунице“, додао је Вучуровић.

Предсједнички избори у Црној Гори одржавају се 15. априла.

Портал Вијести, 27.01.2018.Датум: 27.01.2018
Close
Close