НСД Бар уручила помоћ за 32 породице

НСД Бар уручила помоћ за 32 породице

Општински одбор Нове српске демократије (НСД) Бар и првог мјесеца нове године спровео је акцију „Солидарност“, која се реализује од јуна 2017.

Током овог пројекта који је иницирао Форум жена барског одбора највеће странке унутар Демократског фронта до сада је у прехрамбреним намирницама и средствима хигијене помоћ прикупљена и уручена за 95 породица у стању социјалне потребе.

Само овог мјесеца, како пише “Барски портал“, ОО НСД Бар је уручио помоћ за 20 социјално угрожених породица у Бару и Сутомору. Пројектом координирају чланови Општинског одбора НСД Марко Ражнатовић, Итана Главановић и Бошко Шћекић.

Како је саопштено из НСД Бар, пројекат је у међувремену проширен и на неке општине сјевера Црне Горе, и то у сарадњи са Градским одбором Покрета социјалиста (ПС) из Краљева. Сагласно споразуму који је љетос потписан између ОО НСД Бар и ГО ПС Краљева, активисти странке на чијем је челу српски министар одбране Александар Вулин допремили су помоћ у храни и средствима за хигијену за дванаест угрожених породица у Беранама, Никшићу и Колашину. Помоћ је корисницима уручио предсједник ГО ПС Александар Ерац.

Из НСД Бар констатују да је заједничком хуманитарном активношћу локалних (барског и краљевачког) одбора странака које предводе Андрија Мандић и Александар Вулин у јануару обухавћено укупно 32 социјално угрожене породице у Црној Гори. Како је најављено, пројекат ће бити настављен средином фебруара.

ИН4С, 29.01.2018.Датум: 29.01.2018
Close
Close