ДФ: Александар Радић је потрошени аналитичар,
                              али не и потрошени издајник и плаћеник

ДФ: Александар Радић је потрошени аналитичар, али не и потрошени издајник и плаћеник

Човјек против кога је у Србији покренут истражни поступак због шпијунаже, Александар Радић у Црној Гори се представља као војни аналитичар. Иначе Србин са подручја данашње Хрватске, Радић је прошао исти развојни пут као и онај који га плаћа да у Црној Гори јавно прижељкује Србима и њиховим политичким представницима да им се деси исто што и Србима са простора Хрватске и да говори да је ДФ превазиђена прича – реаговали су из тог политичког савеза на наводе Александра Радића.

„Као што је Мило Ђукановић некада говорио да се не може махати гранчицама мира док се Срби у Хрватској кољу, а потом се касније извињавао онима који су протјерали Радићеву родбину из Крајине, а онда и сам годинама покушавао да приреди Србима исти сценарио у Црној Гори као деведесетих година у Хрватској, тако је и Радић прво био српски патриота и неко ко је против НАТО пакта, да би потом напрасно постао неко ко је, као и Ђукановић, схватио реалност, што је само другачији начин да се каже да је постао ситни плаћеник за рачун српских непријатеља“, нагласили су у Демократском фронту.

Они сматрају да је његов посао плаћеника разноврсан од саопштавања небулоза, као ово сада у Црној Гори, па до шуњања по српским војним аеродромима са фотоапаратом у руци.

„Војска Србије га је ухапсила на аеродрому у Батајници, одузела му фотоапарат и против њега је покренут истражни поступак због шпијунаже. Али он због тога не сматра себе потрошеним аналитичарем као што сматра ДФ потрошеном причом јер се његовим лидерима суди у монтираним процесима“, наглашавају у ДФ-у и поручују:

„Оно што је сигурно јесте да је Радић потрошени аналитичар али не и потрошени издајник и плаћеник“.

По налогу Ђукановића, Радић Србима у ЦГ жели исто што се десило у Крајини

Савјети које Србима у Црној Гори даје ова индивидуа по налогу Мила Ђукановића, за циљ имају само да се Србима у Црној Гори деси исто што и Србима у Крајини о којима су и Радић и Ђукановић својевремено ,,бринули“ – поручили су из ДФ-а.

„Декларација о помирењу у Црној Гори коју је донио ДФ спречава такав сценарио и враћа Србима и Црногорцима у Црној Гори оно мјесто које им припада. Мило Ђукановић очигледно није био пажљив на часовима режије код своје менторке па је тако у својим монтажама почео да ангажује нижеразредне глумце и фотографе, издајника и на дјелу ухваћеног шпијуна Александра Радића, осуђеног убицу Сашу Синђелића и њима сличне“, поручили су из ДФ-а.

„Сваки издајник тежи да досегне Квислинга и буде синоним за издају. Мило Ђукановић је један од најуспјешнијих у том подухвату. Као такав он је узор за Александра Радића који се сада нада да је успјешно прошао пробу у Викенд новинама и да врло брзо може да се као и његов колега, осуђени убица, Саша Синђелић нађе у емисији код Дарка Шуковића не би ли и у њој потрчао за сваком коском коју баци онај који га плаћа“ закључују из ДФ-а.

ИН4С, 03.02.2018.Датум: 03.02.2018
Close
Close