ДФ Беране: Политика заједничких наступа 
                                    коју пропагира ДФ је побједничка

ДФ Беране: Политика заједничких наступа коју пропагира ДФ је побједничка

Честитамо грађанима Берана што су одољели притисцима и остали бастион слободе у Црној Гори. Побједа опозиције била би и убједљивија да су сви опозициони субјекти наступали у оквиру коалиције „Здраво Беране“. Још једном се показало да је политика заједничких наступа опозиције коју пропагира ДФ побједничка и да је то пут којим треба да идемо и ка свим наредним изазовима који нас очекују.

ДФ ће као најјачи конституент у новој власти  имати одговоран однос према грађанима Берана и учинити све да организам града у потпуности оздрави од онога што је од њега урадио ДПС, а за то није био довољан један мандат на власти. Бићемо и даље одговорна власт која ће радити у интересу свих грађана Берана.

Уколико се политика заједничких опозиционих наступа испоштује и на свим наредним изборима, и уколико као Беранци будемо били спремни да бранимо побједу, слобода ће се из Берана проширити и на читаву Црну Гору. Беранци су показали пут.

Још једном честитамо свим грађанима Берана што су одољели притисцима и противправним радњама режима и показали како се брани слобода.
Датум: 05.02.2018
Close
Close