Мандић: Побједа у Беранама
                          путоказ за предсједничке изборе

Мандић: Побједа у Беранама путоказ за предсједничке изборе

Грађани Берана изборним резултатом у потпуности су демантовали предсједника ДПС-а Мила Ђукановића који је најављивао апсолутну побједу, а политички субјекти који нијесу успјели да пређу цензус треба да буду примјер потенцијалним кандидатима на предсједничким изборима, рекао је за портал ИН4С лидер Нове српске демократије Андрија Мандић.

“Партије које нијесу успјеле да пређу цензус у Беранама треба да послуже као примјер оним предсједничким кандидатима који знају да не могу на квалитатан начин да се супроставе кандидату ДПС-а, али имају неке личне амбиције и жеље да забиљеже одређен изборни резултат”, истакао је Мандић.

Он је додао да је ово добра прилика да опозиција упозори такве кандидате да не расипају народну енергију, а све одговорне појединце политичког живота позову да подрже заједничког нестраначког кандидата који, у том случај, има велике шансе да пошаље ДПС у прошлост.

Мандић сматра да сваки лични и партијски интерес, који је изнад интереса грађана, мора бити кажњен.

Он је истакао да је предлог Демократског фронта да се опозиција уједини и стане иза нестраначког предсједничког кандидата на изборима – једини начин за побједу на предсједничким изборима.

“Нестраначки предсједнички кандидат мора бити близак грађанима, политичким партијама, интелектуалцима. Дакле, човјек који жели да донесе промјене на боље грађанима Црне Горе. У Беранама су бирачи то препознали”, казао је Мандић.

Према његовим ријечима, у Беранама је побиједила традиционална Црна Гора.

“Послата је порука да ће се Црна Гора вратити самој себи и да ће бити оно што је некада била. Држава са којом су се поносили њени грађани и која је диктирала све моралне стандарде не само у окружењу, већ и шире”, казао је Мандић.

ИН4С, 05.02.2018.Датум: 05.02.2018
Close
Close