ОО Никшић: Клуб младих НСД НК
                          изабрао ново руководство

ОО Никшић: Клуб младих НСД НК изабрао ново руководство

Синоћ је у Никшићу одржана Трећа редовна скупштина Клуба младих Нове српске демократије Никшић. На Скупштини која је бројала 175 делегата изабрано је ново предсједништво Клуба младих НСД Никшић.

За предсједника Клуба младих изабран је Никола Горановић. У предсједништво су изабрани Никола Горановић, Сара Дендић, Милош Симуновић, Милица Копривица, Жељко Лалић, Кристина Анђелић, Мирко Јакшић, Мирко Миличић, Лука Спасојевић, Иво Ђоковић, Здравко Мандић, Александра Вујовић, Јелена Бабић и Бранко Алексић.

Гост на Скупштини био је и предсједник Нове српске демократије Андрија Мандић, који је говорио у свечаном дијелу.

Лидер НСД је похвалио досадашњи рад Клуба младих у Никшићу, и рекао да храброст, знање и љепота коју посједује омладина Нове српске демократије представљају велики залог за будућност.

У свечаном дијелу су се такође обратили и предсједник ОО НСД Никшић Јанко Милатовић и портпарол НСД Марко Ковачевић.

Ковачевић је истакао да, у складу са традиционалним и демохришћанским вриједностима које ова странка баштини, Клуб младих Нова српске демократије је препознат као одговоран и квалитетан домаћин од стране Демократске заједнице младих Европе (DEMYC) за наредни конгрес који ова организација жели да организује у Црној Гори. 

Такође се обратио и предсједник Клуба младих НСД Подгорица Коча Ђуришић као и гости из других странака које чине Демократски фронт, и представник Социјалистичке народне партије. Извјештај о раду Клуба младих НСД Никшић између двије Скупштине поднио је досадашњи предсједник Спасоје Томић.

Новоизабрани предсједник Клуба младих Никшић, Никола Горановић, је рекао да присуство великог броја младих Никшићана синоћ, јасно показује да слободна и традиционална Црна Гора није, нити може бити поражена.

„Ова слика и порука коју ноћас шаљемо, најбољи је показатељ да нису успјели да нас сломе и ућуткају, а енергија која се осјећа говори нам да смо јачи него икада. Управо ова енергија је један од кључних фактора који ће довести до слома овога режима“, рекао је Горановић.

 ИН4С, 09.02.2018.Датум: 09.02.2018
Close
Close