Алексић: ДПС враћа дуг албанској мафији

Алексић: ДПС враћа дуг албанској мафији

Анекс споразума о демаркације граничне линије између Црне Горе и Космета и договори Подгорице и Приштине у Новој српској демократији виде као још један полтронски чин и инфериоран однос Црне Горе према лажној држави Косово.

–Тај споразум је нелегитиман и невалидан, јер Црна Гора склапа споразум са једном дивљом творевином која је непризната од стране Уједињених нација, рекао је за ИН4С посланик и функционер НСД Будимир Алексић.

Он је додао да је овај споразум представља попуштање црногорског режима према албанским властима.

–Они тако одужују дуг према албанском политичком фактору, албанској мафији и албанском нарко картелу, који је значајно учествовао у финансирању пројекта разбијања државне заједнице Србије и Црне Горе, и успостављања приватне државе, казао је Алексић.

Такође, додаје он, потпуно је недопустиво да Црна Гора излази у сусрет институцијама лажне државе Косово и да их уважава и признаје.

–И што је још горе – попушта у погледу територије. Све је то, понављам, враћање дуга за оно што је албански лоби урадио на плану разбијања државне заједнице са Србијом, истакао је Алексић.

ИН4С, 21.02.2018.
Датум: 21.02.2018
Close
Close