Предсједништво НСД: Подршка Кнежевићу

Предсједништво НСД: Подршка Кнежевићу

Предсједништво Нове српске демократије је на данашњој сједници снажно подржало једног од лидера Демократског фронта, Милана Кнежевића, у ситуацији везаној за намјеру режима да га противуставно и противзаконито смјести у спушки затвор на четири мјесеца. Наглашено је да Кнежевић има сваку врсту подршке од стране НСД-а зе све одлуке које у вези дате ситуације донесе.

Предсједништво је разматрало и актуелну политичку ситуацију и стање на терену и закључило да инфраструктура НСД-а спремно дочекује све догађаје који слиједе наредних мјесеци. Такође је осуђено и стављање Црне Горе у инфериоран положај према привременим властима у Приштини од стране Душка Марковића и Филипа Вујановића по питању демаркације границе са лажном државом Косово.

„Пресуда на четири мјесеца затвора Милану Кнежевићу, монтирани судски процеси који се воде против лидера ДФ-а, уступање територије лажној држави Косово су јасни показатељи да Црном Гором управљају издајници који спроводе отворену тортуру и прогон над својим политичким противницима“, нагласили су из Предсједништва НСД и нагласили:

„Предсједништво НСД-а је закључило да се у наредном периоду мора спријечити овакво понашање власти, да се заробљене институције морају ослободити али и да је потребно да у оваквим ситуацијама имамо већи степен солидарности од стране осталих опозиционих структура“.

ИН4С, 26.02.2018.Датум: 26.02.2018
Close
Close