ОО Пљевља: Лекић: Ђачић брука 
                            Пљевља одласком у затвор

ОО Пљевља: Лекић: Ђачић брука Пљевља одласком у затвор

Господине Ђачићу, Ваш одлазак на издржавање  затворске казне додатно би обрукао (унизио) функцију предсједника општине и све грађане наше  општине. Заборавили сте, или нисте никада ни знали, да Ви нисте само Мирко Ђачић већ представљате један од органа општине. 

Ви сте вашим радом и понашањем за ове непуне  4 године службовања на мјесту предсједника општине и превише обрукали функцију предсједника општине и све грађане Пљеваља који живе у овом граду као и оне који су ван Пљеваља. 

Изабрани сте на мјесто Предсједника општине од стране једне нелегалне и нелегитимне већине која је остварена разним злоупотребама институција система , привредних ресурса, куповином личних карата итд.

Непуне четири године држите општину у ВД стању – ни формално правно нисте успјели да конституишете локалну управу. 

Као Србин покајник плаћате своје грешке (дугове) деведесетих година преко леђа већински православног народа у Пљевљима и тако чините најеклатантнији примјер националне дискриминације.

Дозволили сте да Вас један подгорички лупеж који је уништио  пљеваљске шуме, Драган Брковић, назива погрдним ријечима: изногудом, сурлашем, јунцем, буковичким митраљесцем, политичком старлетом, пљеваљским свезнадром, највећим политичким штеточином, а да нисте смјели живи да се јавите, ни Ви, нити Ваш локални ДПС.

Могао бих да набрајам до бесвијести шта сте лоше радили, односно шта нисте урадили, али сам свјестан да то на Вас неће утицати, а и да утиче неће бити неке вајде. Издржаћемо још ова 3 мјесеца, кад смо издржали 4 године. 

Позивам Вас да се више не глупирате већ да платите новчану казну и да прекинете  брукати Пљевља и Пљевљаке. 

Предсједник ОО НСД Пљевља, Милан Лекић 
Датум: 28.02.2018
Close
Close