Мандић: Кукавице су у режиму, 
                       никад нећу напустити Црну Гору

Мандић: Кукавице су у режиму, никад нећу напустити Црну Гору

Никада ни од кога нисам бјежао, никада нећу ни бјежати из Црне Горе. Желим овдје да будем прави представник српског народа и да свакоме станем на биљегу и да наметнемо нове идеје Црној Гори, а то су идеје традиционалне Црне Горе, казао је Андрија Мандић на ванредној конференцији за новинаре у Пљевљима.

“Андрија Мандић је у Црној Гори бићу ускоро у Подгорици увијек у мјесту гдје је мој народ. Знамо да радимо у интересу грађана. Никога се не плашимо. Кукавица има довољно у режиму. Знате и онај главни међу њима када се буде суочио са судским процесом неће бити ништа бољи од онога који се крије у Београду. Све је то брашно из исте вреће”, казао је Мандић.

Он је казао да се синоћ десио скандал и нешто “по чему ће бити упамћен режим”.

“Када су били угрожени животи људима који су били у политичкој акцији прикупљања сигурних гласова обиласка симпатизера на најудаљенијој тачки у општини Пљевља, људи из полиције Црне Горе искористили су да нас пријаве полицији Србије. Суочили смо се са тим да им је најважније да поднесу прекршајне пријаве”, рекао је Мандић.

Захвалио се особама које су синоћ биле са њим

“Дјеловали смо као добар и уигран тим и када је било тешко и када је било забавно оно што су нам приредили припадници полиције Србије. Схватили смо да само јединством, солидарношћу и храброшћу можемо да промијенимо стање у којем је Црна Гора”, рекао је Мандић.

Мандић је тражио да се Милану Кнежевићу и њему врате путне исправе.

“Видимо да су десетине криминалаца побјегле из Црне Горе јер им нико није одузимао путне исправе, видимо да постоје различити аршини. Позивам Сузану Мугошу и судско вијеће да хитно врате путне исправе мени и Милану Кнежевићу”, казао је Мандић.

Предсједник Општинског одбора Нове у Пљевљима Милан Лекић казао је да путеви нису били очишћени и да су у једном моменту примијетили да су промашили пут.

“Нисмо имали прилике да се враћамо назад. Назад нисмо имали куда. Предсједник странке рекао да идемо и да се вратимо на гранични прелаз. Полиција нас је стигла и били смо приведени. Из понашања полиције може се закључити да нас је од самог поласка црногорска полиција пратила и умјесто да нам помогне да не лутамо они су то пријавили полицији Србије који су нас сачекали”, рекао је Лекић.

Борба, 02.03.2018.Датум: 02.03.2018
Close
Close