ОО Никшић: Милатовић: ДПС преплашен
                             заједничким кандидатом опозиције

ОО Никшић: Милатовић: ДПС преплашен заједничким кандидатом опозиције

Црногорска јавност је данас, по ко зна који пут, имала прилику да види колико су заправо биједни полтрони и моралне амебе Демократске партије социјалиста, заплашени заједничким предсједничким кандидатом црногорске опозиције, реко је данас Јанко Милатовић, предсједник ОО Нове српске демократије Никшић.

Ово је најбољи доказ да су и сами свјесни да им је пораз неминован и да ће након 15. априла морати да одговарају пред грађанима Црне Горе за сва непочинства, недјела, пљачке и криминалне афере које су спроводили претходних тридесет година.

У настојању да се што више додвори највећем издајнику у историји Црне Горе, Милу Ђукановићу, водећа марионета трагикомичног позоришта, званог СО Никшић је једину искру слободе у Црној Гори, Демократски фронт, назвао издајницима.

Колико само дјелује гротескно да пиони из ДПС-а неког називају издајницима када су они сами синоним за издају.

Прије него некога оптужи за издају, млађани Бурић, треба да се запита да ли је његов шеф исправио границе које су цртали приучени бољшевички картографи и да ли и даље мрзи шах због шаховнице.

Да ли су издајници они који се боре за Његошеву Црну Гору или онај који је говорио да ће „Косово бранити свим средствима“, а потом деценију касније начинио највећу издају у историји Црне Горе признавајући ту лажну државу?

Да ли у свом кабинету Мило Ђукановић и даље држи слику са Слободаном Милошевићем у позлаћеном раму или је замијенио неким својим новим газдом ?

Демократска партија социјалиста је промјенила све могуће идеологије, од комунизма, социјализма, преко српског национализма до данашњег антисрпског шовинизма.

За ДПС је идеологија промјенљива категорија, али у свим својим неприродним политичким промјенама су ипак једино остајали доследни пљачки и криминалу.

Колико је ДПС преплашен заједничким опозиционим кандидатом најбоље свједочи чињеница да им је потребан дужи временски период да изаберу свог кандидата, што се до сада никада није дешавало. То јасно показује да се убрзо назире крај организоване криминалне групе Мила Ђукановића и почетак оживљавања Црне Горе.

ИН4С, 15.03.2018.Датум: 15.03.2018
Close
Close