Предати потписи подршке Бојанићу

Предати потписи подршке Бојанићу

“Управо смо предали 18500 чистих потписа од људи чистог срца и овим почињемо званичну кампању. Кампања ће бити примјерена економском тренутку у којем се налази Црна Гора и сви њени грађани.

Сагласан сам са изјавом противкандидата Мила Ђукановића да ће европска политика побиједити у првом кругу. С тим што је он направио превид, јер није он тај који представља такву политику. Он, као превазиђени политичар, представља Црну Гору са оне ружне стране. Он је заступник корупције, он је заступник непотизма, кршења људских права и слобода, и неодговорне и неодрживе економске политике. Са друге стране, моји ставови, а током кампање ћете се упознати са свим детаљима, представљају праву европску политику. Ја сам тај који ће се залагати за независне институције и владавину права као основ сваке модерне европске земље, и учинићу све да свако у Црној Гори ужива сва права – од основних људских, до политичких.

Користим прилику да се захвалим свим политичким субјектима који су стали иза мене као кандидата. и сами сте видјели да су у јако кратком временском року прикупили 18500 чистих потписа подршке. То је доказ њихове искрене подршке мени. Не сумњам да ће се иста таква искрена подршка наставити и у наредном периоду. Захваљујем се и противкандидатима који су повукли своје кандидатуре у моју корист. Захваљујем се и свим посланицима који су ми дали подршку. Њих 34 од укупно 39 посланика опозиције, дакле 90%, стали су иза мене. Прва активност након данашње предаје потписа за кандидатуру биће конференција за новинаре сјутра у 12х, и без икаквог временског ограничења, ту ћете добити одговоре на сва питања која ми буду постављена.”

Младен Бојанић, 25.03.2018.Датум: 25.03.2018
Close
Close