НСД: Срам те било, издајниче!

НСД: Срам те било, издајниче!

Нова српска демократија нема никакве дилеме да ће Александар Вучић и СНС бити изложени невиђеним притисцима споља, али и изнутра како би рјешење статуса Косова и Метохије ишло на руку непријатељима српског народа.

Ми знамо да се у оваквим преломним тренуцима подижу спавачи и шпијуни страних обавјештајних служби, који имају за циљ да распире неслогу унутар српског народа, како би непријатељи лакше обавили свој нечасни посао.

Посланик СНС и добро обавијештени аналитичар Мирослав Лазански је то поштено признао:

“Обавјештајно смо избушени као ниједна земља у Европи, ја вам кажем да има издајника, али нико неће да их процесуира”, изјавио је Лазански.

Онај који, нажалост, није процесуиран, а за кога сва српска јавност зна да је очигледни плаћеник црногорског режима и отворени српски издајник, је и члан посланичке групе СНС Зоран Драгишић, колега г. Лазанског из посланичког клуба. Драгишић је, по наређењу његових послодаваца, јавно подржао највећег непријатеља српског народа Мила Ђукановића, отворено агитујући за његову побједу на предсједничким изборима, објашњавајући тај свој срамотни чин издаје наводним побољшањем односа између Србије и Црне Горе у таквом развоју ситуације.

Од 2012. године, откако је СНС на власти у Србији, па до данашњег дана, ниједном није дошло до званичног сусрета Мила Ђукановића и Александра Вучића, па никоме није јасно како би наставак вршења власти Ђукановића у наредних пет година побољшао односе Србије и Црне Горе. Ако има неке тајне политике са којом није упознат српски народ у Црној Гори, а о којој Драгишић зна више од нас, добро би било да то учини јавним како би се сви о томе одредити.

За нас, политичке представнике српског народа, из парламентарне странке која са поносом, једина у Црној Гори, у свом имену има префикс српска, као што то има и СНС у Србији, нема дилеме – побједи Мила Ђукановића на предсједничким изборима могу да се радују само наши непријатељи или пријатељи наших непријатеља. То би значило појачање дискриминације и националне сегрегације, и наставак прогона српског народа, оснажило антисрпску и антируску хистерију и угрозило наш културни и национални идентитет и довело у питање чак и опстанак СПЦ на овим просторима.

Сваком ко имало познаје односе у Црној Гори, јасно је да ће српски народ, и ми његови политички представници, пружити максимални отпор овом Ђукановићевом науму, као што смо у читавој историји пружали отпор сваком окупатору који је желио да нас потурчи, поунијати или полатини.

Значи, Зорану Драгишићу је јасно да побједа Ђукановића неминовно значи интензивирање сукоба и сасвим извјесну нестабилност Црне Горе, јер Ђукановићев политички ангажман, од времена откако је почео да ради за НАТО безбједносне структуре, је искључиво заснован на антисрпској политици. Предсједник ДПС-а није до сада пропустио ниједну прилику да уради све што је у његовој моћи против Србије и српског народа. Српски народ, бар онај који живи у ЦГ, то му никада неће опростити, и сигурно се овом насилнику неће предати без борбе.Датум: 26.03.2018
Close
Close