Вучуровић: Ђукановић у Никшићу
                              понизио своје присталице

Вучуровић: Ђукановић у Никшићу понизио своје присталице

Почетна конвенција предсједничког кандидата Демократске партије социјалиста Мила Ђукановића у родном Никшићу остала је у сјенци посебних правила понашања, којих су морале да се придржавају присталице те партије на скупу у Спортском центру.

То показује агенда која је подијељена Ђукановићевим симпатизерима, на којој су била исписана правила која су морала да буду испоштована.

Посланик Нове српске демократије и функционер Демократског фронта Јован Јоле Вучуровић сматра да је Ђукановић тим чином, како је казао, отворено понизио своје присталице.

– Оно што је виђено у Никшићу највише је личило на Сјеверну Кореју. Људи се третирају као роботи, као најобичније машине којима управља диктатор и његов тим. Ђукановић је показао да се не либи да отворено понижава своје присталице, казао је Вучуровић за “Слободу”.

Он је додао да су Ђукановићеве присталице константно изложене уцјенама и понижавању од стране актуелног режима.

– Велики број људи је тамо дошао само зато што мора, што су уцијењени послом, неким ситним или крупнијим уступком од овога режима. Још су доживјели да се са њима поигравају, одлазећи, исфрустрирани диктатор и његов тим, који мисли да је много креативан и оригиналан, нагласио је Вучуровић.

Такође, према његовим ријечима, Ђукановић се налази у класичној диктаторској фази, када инсистира на оваквим манифестацијама како би тестирао количину љубави и привржености код својих присталица.

– У такво стање запада сваки аутократа када осјети да губи подршку, а то се управо десило Ђукановићу у његовом родном граду, гдје је добио шамар и двије трећине људи довео са стране, истакао је Вучуровић.

Међутим, Вучуровић је сигуран да ће Ђукановић остати без подршке многих присталица на изборима 15. априла.

– Убијеђен сам да ће велики број и тих људи који су се задесили у Спортском центру 15. априла окренути леђа Ђукановићу, и гласањем за Младена Бојанића допринијети да се у Црној Гори, након тридесет година, почне са промјенама. Ни гласа Ђукановићу, али ни онима који желе да се заборави да су 18 година у коалицији са њим уништавали Црну Гору, поручио је Вучуровић.

Слобода, 30.03.2018Датум: 31.03.2018.
Close
Close