ОО Беране: Божовићева: Талас незаустављивих
                                           промјена кренуо из Берана

ОО Беране: Божовићева: Талас незаустављивих промјена кренуо из Берана

Поштовани суграђани, саборци и саборкиње. Ми се сви већ добро знамо, а оно што нас је толико зближило свих ових година за нама јесте заједничка борба која нас је ујединила око једног циља, а то је побједа диктаторског режима Мила Ђукановића. 

Нисмо ми опсједнути ничијим ликом, али дјела Демократске партије социјалиста и њеног лидера деценијама уназад повели су Црну Гору на потпуно погрешан пут. Та чињеница, за све нас довољна је да се и вечерас овдје окупимо и да дамо подршку предсједничком кандитату ког је подржала готово сва опозиција, али и побједничка коалиција Здраво Беране. Талас незаустављивих промјена кренуо је управо из Берана када је јула 2015. године на главној градској улици Демократски фронт донио одлуку о великим протестима који су услиједили те 2015. и 2016. године. 

За нама је вријеме протеста, прогона, хапшења, сузаваца, суђења, лажних државних удара и свега онога што је потпуно оголило ДПС и њихов начин дјеловања и рада. Било је потребно много времена и пало је много жртава да бисмо данас били овдје, уједињени и уз велику подршку грађана дочекивали предсједничке изборе 15. априла. Дуг је списак оних којима се пријетило црним барјацима, који су одлежали затворске казне, а Милан Кнежевић је данас један од њих и многи недужни чланови Нове српске демократије и Демократског фронта и данас подносе жртву због општег циља коме сви тежимо.

Беранке и Беранци, нама ове борбе нису непознате. Да не дужим, све знамо и све нам је јасно. Ми знамо како се ради, знамо и како се на истим изборима два пута побјеђује Демократска партија социјалиста, а знамо и како се слави. Зато 15. априла будите спремни да само ове године 3. пут славимо побједу заједно са нашим предсједником Младеном Бојанићем. Срећно!

Говор Јелене Божовић, потпредсједнице НСД Беране и одборнице  у локалном парламенту Берана на предизборном скупу Младена Бојанића у Беранама, 02.04.2018.Датум: 02.04.2018
Close
Close