Предсједништво ДФ: Јединство опозиције 
                              најефикаснији одговор на језик мржње Ђукановића

Предсједништво ДФ: Јединство опозиције најефикаснији одговор на језик мржње Ђукановића

Предсједништво ДФ-а је на данашњој сједници оцијенило да је јединство опозиције најефикаснији одговор на језик мржње и најаву отворене диктатуре коју промовише кандидат ДПС-а Мило Ђукановић. Ескалација сукоба нарко-картела и немоћ институција државе ослабљене корупцијом да томе стану на пут, додатно указују на потребу да опозиција мора оставити по страни све политичке разлике, партијске интересе, личне омразе, лидерске амбиције и у свим будућим акцијама наступити јединствено.

Поред тога нас обавезује и подршка коју смо заједно дали Младену Бојанићу, да буде наш кандидат за предсједника Црне Горе, да и на наредним локалним изборима наступимо са заједничком опозиционом листом јер ћемо тако најбоље показати грађанима озбиљност наше намјере да промијенимо актуелну власт.

Како смо успјели да пронађемо механизме да имамо заједничког кандидата на предсједничким изборима тако морамо пронаћи и механизме да испоштујемо опозиционо јавно мњење и наступимо заједно у свим предстојећим акцијама јер ћемо уједињени лакше срушити мафијашки режим како у Подгорици, тако и у другим градовима и у читавој Црној Гори.

Позивамо овом приликом колеге из опозиције да покажу одговорност и допринесу опозиционом јединству и побједи над највећим издајницима у историји Црне Горе.
Датум: 04.04.2018
Close
Close