ОО Будва: Божовић: На дјелу хистерично антисрпство

ОО Будва: Божовић: На дјелу хистерично антисрпство

Будванска Комунална полиција наложила је да јој данас буде достављена сва документација у вези са билбордом у Будви на којем се обиљежава 100 година поноса и славе од доласка српске војске.

Менаџер Општине Будва Мило Божовић казао је за “Слободу” да је добио образложење од Комуналне полиције да раде по пријави грађанина, али да он вјерује да је то урадио неко од, како каже, људи који се овако хистерично јављају против рада Одбора за прославу вијека ослобођења Будве у Првом свјетском рату.

– Познато је да гдје год да се помене “с” од српства и гдје они пронађу неку везу са српством, труде се да обесмисле сваки начин прославе и помињања историјских чињеница. Међутим, овај пут су промашили тему, јер се ради  о 100 година ослобођења Будве у Првом свјетском рату. Овдје је суштина прича да они фалсификују историју и покушавају да сакрију нешто што се сакрити не може, јер је општепознато, оцијенио је Божовић.

Он вјерује да ће Комунална полиција на крају силом уклонити транспарент, мимо закона и прописа.

– То није једини транспарент на бедему, а ми имамо уговор и сагласност власника објекта за коришћење, тако да је све легално. У најмању мјеру смо више легални него локали у непосредној близини зидина, који немају дозволу за то, сматра менаџер будванске општине.

ИН4С, 26.04.2018.



Датум: 26.04.2018
Close
Close