Радуновић: Нисмо дошли да се
                                                  такмичимо, већ да побиједимо!

Радуновић: Нисмо дошли да се такмичимо, већ да побиједимо!

Функционер ДФ-а Славен Радуновић предао је данас изборну листу Демократски фронт – Социјалистичка народна партија „Све за мој град!”. Радуновић, као носилац изборне листе је истакао да његова коалиција представља ону опозицију „која, кад јој дате глас, знате да вас неће издати“.

„Ми нисмо дошли да се такмичимо, ми смо дошли да побиједимо“, поручио је Радуновић испред Изборне комисије Главног града.

Он је навео да „као рационални политичари“ не очекују да сами освоје градску власт, већ да заједно са колегама из опозиције, врло брзо након 27. маја, оформе нову.

„Најгоре што може да нам се деси да ову кампању проведемо у међусобној свађи и демотивацији наших бирача“, истакао је Радуновић.

Он је подсјетио да они који „силом прилика гласају ДПС“ никад не бојкотују изборе.

„Ми из опозиције морамо да нађемо начина да слободне људе Подгорице, које нико не тјера, мотивишемо првенствено својим односом, односом нас из опозиције.

Позивам све да се суздижимо од грубих напада, а ја први, обећавам да нећу реаговати ни на какве ударце ‘испод појаса’, ни нашта што није политичка порука на коју треба одговорити“, поручио је носилац листе „Све за мој град““.

Он је још једном поновио свој став да није страшно ни ако опозиција изађе у неколико колона, али неколико колона које не ризикују цензус, и које не ризикују расипање гласова.

„Молим грађане Подгорице да нам вјерују да ми из опозиције можемо да однесемо побједу и да гласају оне листе које ће сигурно бити дио новог градског парламента и, самим тим, дио нове власти“, истакао је Радуновић.

ИН4С, 01.05.2018.



Датум: 01.05.2018
Close
Close