Јочић: Једна шала је код удбашких медија
                             и србомрзаца изазвала провалу увреда

Јочић: Једна шала је код удбашких медија и србомрзаца изазвала провалу увреда

„Једна обична шала, свјетлосним година далеко од ‘духовитости’ Шарли Ебдоа, изазавала је код удбашких медија и провјерених србомрзаца праву провалу увреда на мој рачун, потпомогнуту и грубим фалсификатима“ рекла је данас Марина Јочић испред Демократског фронта.

„Одмах да кажем, извинићу се сваком ко се осјећа увријеђеним ако сам погријешила у свом коментару да ‘цијела Влада за годину не може појести једну његушку пршуту“. Било је за очекивати да се увриједе произвођачи његушке пршуте, јер су под ударом нелојалне конкуренције која на наше тржиште пласира шпанску, иберијску, истарску и остале пршуте, намијењене онима са најдубљим џепом, па је можда испало да промовишем увозне умјесто домаћих производа.
Не, увриједили су се Пинк, Побједа, Љуиђ Шкреља и Шућко Баковић“, рекла је она.

Такође ја навела да се ту отвара велики број питања: Како Шкрељи не смета што у локалној скупштини Улциња нема ни једног православног одборника?! Како је он то предсједник административног одбора Скупштине гдје се увијек нађе његов потпис на одлуке којима се прогоне српски посланици?

„Како се Шућко Баковић није до сада огласио на отворени прогон Демократског фронта, на угрожавање људских права Срба којих у државним органима има на нивоу статистичке грешке иако чине трећину становништва. Да ли је Баковић своју изјаву Пинку дао ко припадник бошњачког народа, или као отац чији је син у врху хијерархије у Управи полиције задужен за криминалитет, а кћерка савјетница код премијера Душка Марковића“, додала је Јочић.

„И јесмо свједоци да је Бошњачка странка заузела несразмјерно много мјеста у државној управи и јавним предузећима, много више него јој по реалној снази припада. Чак много више него што је својевремено „покривао“ СДП, који је словио за директорску странку. И сада, баш као у вријеме коалиције са СДП-ом, ДПС плаћа цијену за опстанак на власти, колико год треба министарских и директорских мјеста да плати. Зато што знају да без 90% гласања Бошњака и Албанаца за режим они могу бити само опозиција и ништа више“, навелаа је Јочић.

Ако је судити по квалитету рада у Влади, нагласила је, „нема горих и бољих без обзира на вјеру и нацију. Сви су на задатку да што више отму од народа и да што више запосле својих рођака и пријатеља. У плану је измишљање нових органа управе да би се задовољили сви апетити, посебно оних који се због експанзије кадрова Бошњачке странке осјећају ускраћенима. И све ће то грађани, углавном најсиромашнији, да плате“.

„Неколике стотине припадника Бошњачке странке су се у последњих пет година из Плава и Рожаја преселили у Подгорицу гдје су именовани на најодговоније државне функције и дужности како би владали Црном Гором. За њих и њихове породице су експресно обезбјеђене плате, станови, простори, јер су они као по неком неписаном правилу она овлаштена лица која управљају са свим државним жиро рачунима усмјеравајући тако државни новац прво за задовољење својих властитих потреба а осталима шта претекне“, пише у саопштењу.

Додала је и да режимски медији овом буком желе да прикрију те чињенице, поготово од оних функционера ДПС-а на чија су мјеста дошли ови „владаоци“ и од оних гласача ДПС-а којима се овај национални инжињеринг и не допада.

„Ја о овом проблему нијесам жељела да ћутим и да се правим да га не видим али остајемо у НСД сви при савјету Бошњацима који им је недавно у Скупштини дао Андрија Мандић – узмите им све што можете када вас је већ допало. Они без вас не представљају ништа јер су убједљива мањина у властитом народу а ви сте у вашем већина“, закључено је у саопштењу.

ИН4С, 08.05.2018.Датум: 08.05.2018
Close
Close