Тапушковић: Ракчевићу, не стидите се Немањића!

Тапушковић: Ракчевићу, не стидите се Немањића!

Реаговање коалиције ДФ - СНП "Све за мој град!" на изјаву одборничког кандидата коалиције Ура - Демократе Луке Ракчевића

Свједоци смо врло ,,интересантне'' пропаганде ,,људи за 21. вијек''. Наиме, хвалећи се својим слоганима, и тиме да су грађанска опција, наводно нуде грађанима Црне Горе живот у слози, без подјела и хармонију у свакодневном животу. Али, забрињавајући је интензитет напада на српски народ у последње вријеме, који су, ето де, неким чудом и грађани Црне Горе. Покушајима уклањања пропагандног материјала у Будви, испадима г. Рудовића, и у последњем обраћању одборничког кандидата Луке Ракчевића у вези реконструкције дијела Подгорице, споменувши и тврђаву „Депедоген", не обраћајући пажњу на њен историјски значај, ствара се слика о врло ружном односу те коалиције према српском народу и његовим вриједностима. Не помињући да је управо то мјесто, мјесто рођења једног од највећих светитеља Српске Православне Цркве, Св. Симеона Мироточивог, родоначелника лозе Немањића, и оца св Саве, стављају у сјенку ово прелијепо мјесто са прелијепом историјом.

Учтиво вас молимо, колеге, да то не радите. Сјутра ћемо заједно водити овај град, а да би то постигли морамо се обратити и Србима и Црногорцима и Албанцима, и сваком становнику Подгорице. Не можете створити међуетнички и национални склад тиме што ћете ставити у сјенку један цијели народ, који броји не баш тако мали проценат укупног становништва. Не стидите се Немањића. Не стидите се цркава. Не стидите се историјских побједа. Свако мора да зна своју историју, и на основу ње градити будућност заједно. За све нас. Оваквим стварима се само повећава број апстинената. Дајте да анимирамо те људе, и разбијемо коначно ту мафију знану и као ДПС. До побједе! Све за мој град!

Лука Тапушковић, кандидат за одборника коалиције ,,Све за мој град!''Датум: 08.05.2018.
Close
Close