Митровић: Посебна пажња нове барске власти 
                            стварању амбијента за руске и српске инвеститоре

Митровић: Посебна пажња нове барске власти стварању амбијента за руске и српске инвеститоре

Одборнички кандидат Коалиције "ДФ-СНП, Заједно за град који волимо" Богић Бели Митровић саопштио је данас да ће нова локална власт, формирана од опозиционих субјеката, након локалних избора 27. маја посебну пажњу посветити стварању амбијента за инвеститоре из Руске Федерације и Србије, те за повратак руских и српских туриста "чија осека је посљедњих година очигледна на барској ривијери".

"Показало се да у суноврат и економско безнађе води непријатељска политика режима према онима који су нас ослобађали у временима најтежих окупација и који су у миру исто тако највише помагали Бару и Црној Гори и улагали у развој нашег туризма. Грађани Србије, али и Русије посједују безброј некретнина у барској општини, традиционално су нам најближи у сваком смислу, и да бисмо повратили њихово повјерење ДФ и СНП као окосница будуће власти у Бару урадиће све да се створе услови како би се они у нашем граду и држави осјећали као код куће, и овдје у значајнијем броју проводили љетње одморе и инвестирали у развој барског туризма", поручио је Митровић, предсједник барског одбора НСД и одборник ДФ у СО Бар.

Он је нагласио да ће нова власт настојати да успостави "коректан и ефикасан систем" који би подразумијевао одређене пореске олакшице и привилегован статус за руске и српске инвеститоре и туристе, а врата Бара и барске ривијере "биће свакако широм отворена и свим другим инвеститорима и туристима".

"Бољим и садржајнијим понудама у односу на друге приморске дестинације повратили бисмо и туристе из других земаља региона и свијета, који нас, нажалост, због лоше инфраструктуре и аматеризма у овој грани привреде такође заобилазе у широком луку", закључио је Митровић, уз апел да се у опозицији "спријечи расипање гласова попут оног на предсједничким изборима".Датум: 09.05.2018
Close
Close