ДФ и СНП: Опозиција ће 
                                  од 27. маја водити Подгорицу

ДФ и СНП: Опозиција ће од 27. маја водити Подгорицу

Коалиција ДФ СНП "Све за мој град!" саопштила је да ће опозиција након 27. маја водити Подгорицу.

Како су навели, досадашњи ток кампање показао је да коалиција ДФ-СНП "Све за мој град!" "ужива велику подршку грађана". 

Носилац листе Славен Радуновић је казао да не жели да критикује колеге из опозиције, али да се мора истаћи чињеница да неки од њих нуде мегаломанске пројекте и визуелизацију дјечјих снова, "Алијанц арене", зоолошке вртове и луна паркове.

"Ми имамо рјешења која треба да поправе живот грађана, одмах и сад. Колико вас живи у улицама у којима када пада киша морате дјецу да шаљете у рибарским чизмама у школу? Па ваљда ћемо то прије арена и сафари паркова да радимо и рјешавамо. Ми немамо градску болницу, немамо довољно школа. Морамо тим стварима да се посветимо", казао је Радуновић.

Он је позвао колеге из опозиције, са којима ће коалиција "Све за мој град!" чинити власт у Главном граду, да буду мало рационалнији и да се понашају као домаћини.

"Тај програм у којем се раде 3Д анимације зове се "3Д Студио Max". Знате, он мало повуче, кад сједнете за компјутер па са 3-4 ударца на дугме добијете стадион или мост, али, када узмете оловку и папир, када почнете да рачунате колико то кошта – онда то мало другачије изгледа. Е ја вам гарантујем да причате са људима који знају колико шта кошта, колико је шта тешко направити и да се мора са оним што се има газдовати на најбољи начин", истакао је Радуновић.

Обећао је грађанима да ће од 27. маја, "када дођемо на власт, да крене на боље".

"Нико од нас вам не обећава рај на земљи, био бих смијешан себи да то кажем, али обећавам да ће сваки дан да буде боље, а да ћете ви бити поносни на нас", закључио је Радуновић.

Портал Вијести, 12.05.2018.Датум: 12.05.2018
Close
Close