Радуновић: Споменик Мирку Петровићу измјестити 
                                                                             са кучке земље у Подгорици

Радуновић: Споменик Мирку Петровићу измјестити са кучке земље у Подгорици

Коалиција ДФ-СНП ,,Све за мој град''кампању за локалне изборе наставила је у Кучима. Представници коалиције обишли су мјештане Медуна и Убала. У име Куча, носиоца листе ,,Све за мој град'', Славена Радуновића, поздравили су књижевници Перивоје Поповић и Милисав Поповић, који су том приликом поручили -,,нека оживи кула Радунова, нека Радун буде градоначелник, нека Подгорица буде млада Љубица''.

Потпредсједник СНП Драган Ивановић је подсјетио да је носилац листе ,,Све за мој град!'' Љешњанин, и да га ми Кучи морамо максимално подржати.
,,Ми, Кучи, имамо велики задатак и обавезу да заједно са свим патриотским снагама које су у ДФ-у и СНП-у 27. маја кажемо доста овој власти'', поручио је Ивановић.

Носилац листе ,,Све за мој град!'' Славен Радуновић се захвалио Кучима на дочеку и гостопримству и истакао да је ,,најважније, и вама и мени, да Подгорицу вратимо нама''.

,,Нама, Кучима и Љешњанима, којима су је отели, нама који смо крварили за њу, као и за читаву Црну Гору. Ја обећавам да ћемо, као што се и очекује од једне народне коалиције, прво да помогнемо нашем народу. Истога момента!'', поручио је Радуновић.

Он је казао да га не интересује да правимо “метрополу” за фотографије, да би неко слао поруке региону како смо ми неки лидери.
,,Не, прво ћемо свом народу да учинимо живот бољим и квалитетнијим, да људима обезбиједимо путеве, водоснабдијевање, да могу нормално да функционишу. Дакле, нудимо оно што је реално, а не шарене лаже и неке пројекте који су најобичније маштарије и магла'', казао је Радуновић.

Он је дао ријеч да ће он лично и људи са листе ,,Све за мој град!'', у договору  са колегама из других странака, у којима се такође налазе Кучи, учинити све што је у њиховој моћи да се споменик војводи Мирку Петровићу исели са подгоричког трга и пресели тамо гдје му је  мјесто.

,,Може на Цетиње, може на Граховац, има доста мјеста гдје он припада, али има само једно гдје не припада – на кучкој земљи у Подгорици'', поручио је Радуновић.




Датум: 13.05.2018
Close
Close