Радуновић мјештанима Какарицке горе: 
                             Пружите нам шансу, борићемо се за ваше интересе!

Радуновић мјештанима Какарицке горе: Пружите нам шансу, борићемо се за ваше интересе!

Коалиција ДФ-СНП „Све за мој град!“ је посјетила подгоричко насеље Какарицку гору гдје је констатовано да становници овог дијела града трпе огромне последице небриге актуелне власти, без обезбијеђених и основних услова за нормалан живот. 

Мјештани су јасно назначили да „нема ни једног насеља са 830 домова у Подгорици и око ње да је тако угрожено као што је то случај са Какарицком гором“, која нема ни ријешено питање воде.

Носилац листе Славен Радуновић је поручио мјештанима да дају шансу коалицији „Све за мој град!“ која би се више борила за њихове интересе за разлику од оних који представљају тренутну власт и који су давали само лажна обећања у претходних 20 година за њихов проблем. Он је истакао да је становницима власт „давала на кашичицу и струју, па мало воду, па мало пут, тек толико да их одобровоље мало да гласају за њих“, уз уцјене којима се служи.

„Ја сам за то да сваки грађанин Подгорице, кад год дошао, гдје се год населио, ако је вољан да живи у складу са нормалним стандардима и да Подгорицу доживљава својим градом, буде испоштован. Овај је проблем настао у току пар деценија, и неко је то намјерно гледао и није вас заустављао. Нико вас одавде неће селити“, поручио је Радуновић.

Око легализације домова на Какарицкој гори, Радуновић је казао да ће се морати направити нека разлика између оних који су се „буквално сакрили под кров да имају гдје са дјецом“, од оних који имају објекте од 400 квадрата.

„Ми тражимо угао који ће да задовољи највише људи. То што буде плаћено, то вам гарантујем, па пута 3 - биће уложено у ваше насеље“, истакао је Радуновић.Датум: 14.05.2018
Close
Close