Вучуровић: Звати Шавник

Вучуровић: Звати Шавник "градом у који се долази" је Ђукановићев покушај слуђивања грађана

РЕАГОВАЊЕ НА ИЗЈАВЕ ПРЕДСЈЕДНИКА ДПС МИЛА ЂУКАНОВИЋА У ШАВНИКУ

Да му је остало и зрно политичког морала Ђукановић би градове на сјеверу обилазио само да се извини грађанима због сиромаштва и безнађа у које их је довео. Како га само није срамота да се из Шавника, Пљеваља или Бијелог Поља појављује са причом о напретку и саопштава да се у те градове долази, а не одлази из њих.

Таква неистина је чак и за њега неуобичајена, јер читава Црна Гора види да је сваке године све мањи број становника на сјеверу. Па кад је тако добро на сјеверу Црне Горе, гдје онда нестаде на хиљаде људи из ових општина. Ено их, Ђукановићу, највише по приморју, јер је твој режим опљачкао све чега се дохватио и није им оставио ни промил наде да они и њихове породице могу да живе нормално, од свога рада.

И ово што ради Ђукановић је не само јефтина манипулација, него чист покушај слуђивања грађана, које прво доведеш на руб егзистенције па им онда распредаш о коришћењу ,,енергетских потенцијала, потенцијала у производњи хране, развоју бизниса са водом, туризму...’’ То су све послови који су већ у канџама Ђукановићевог клана, његове уже фамилије, а грађани од тога немају никакву корист.

И ни по чему се овакве гнусне неистине, које пласира предсједник ДПС-а, не разликују од оних обећања у виду зоолошког врта, трамваја или стадиона који коштају десетине милиона евра, док у исто вријеме грађани Шавника, Пљеваља, Бијелог Поља, доброг дијела Подгорице, немају основне услове за живот, болнице, школе, путеве, воду…

А што се тиче тога ко је ,,јадан’’ на политичкој сцени, то је лако утврдити - нико не може бити толико јадан као онај који лаже, краде, вара, уцјењује, пријети, и то не што је нешто храбар, него супротно, зато што је кукавица јер иза себе има читави државни апарат.Датум: 15.05.2018
Close
Close