Радуновић: Глас за листу

Радуновић: Глас за листу "Све за мој град!" никада неће завршити у дворишту Мила Ђукановића

На промотивном скупу коалиције „Све за мој град!“ за становнике центра Подгорице и Загорича је констатовано да се Подгорица мора избавити из канџи криминалне власти која израбљује Главни град и користити га на добро свих Подгоричана и њиховог потомства. 

Носилац листе Славен Радуновић је казао да УДБ-а свакога дана шаптачким диверзијама покушава да га дискредитује. 

„Пошто ви пролазите свакога дана поред Везировог моста и онога насеља са десне стране испод Горице, ви знате да је оно насеље подигнуто на имовини моје породице и да, нажалост, и поред тога што сам пуно новца зарадио бавећи се предузетничким послом, никад ни један квадрат земље или стамбеног простора нисам купио од зараде, све што имам ми је остало од породице. И ја знам да сте ми свједоци за то. Ја нисам ушао у политику, за разлику од њих, из материјалних разлога. Хтио сам да будем са слободним народом и да сви заједно доживимо слободну Црну Гору“, рекао је Радуновић. 

Он је напоменуо да се ослобођење Подгорице 1876. године, практично десило битком у Загоричу.

„Ја мислим да једна од будућих акција власти треба да буде, између осталог, да основну школу која носи часно име Бранка Божовића, назовемо именом „Ослободиоци Подгорице“, а да нека нова школа која се сагради у Подгорици добије његово име“, наводи Радуновић.

Радуновић је такође казао да је центар града постао мртав у привредном смислу, те да Улицу Слободе, Његошеву и Херцеговачку треба поново „оживјети комерцијалним ребалансом“ и да се из дијела града Преко Мораче бизнис активности врате и у овај дио Подгорице како би живио слично као некад.

Он је додао да глас дат овој коалицији је „потпуно сигуран глас и глас који никад неће завршити у дворишту Мила Ђукановића“.

Члан предсједништва ДФ Андрија Мандић је казао да, као мјештанин Загорича од 1976. године, може да каже да је то крај који показује љубав према свима онима који су се доселили у тај дио града. 

„Наш кандидат за градоначелника који долази, такође, из Загорича и људи који су на одборничкој листи су припремили свеобухватан план како треба преуредити Подгорицу, имају конкретну идеју за сваки дио овог града, имају конкретне идеје за Загорич и Центар“, наводи Мандић. 

Он је казао да свакога из Центра и Загорича треба да опредијели да гласају за коалицију „Све за мој град!“ то што се на овој листи „налазе веома способни људи који имају оно што немају баш сви који су се пријавили на овим изборима, а то је поузданост“, те да је ова „народна, патриотска коалиција састављена од поузданих партија и поузданих људи“.

“Немојте да имате дилеме када причате са комшијама. Обавезно им треба нагласити чињеницу да са коалицијом ДФ-СНП неће се управљати ни из једне амбасаде, да са овом коалицијом неће се управљати из отуђених и неотуђених мафијашких центара, да ова коалиција неће имати тајних дилова са режимом и да је ова коалиција и да су ови људи показали да могу да издрже“, казао је Мандић.

Мандић је као други разлог зашто треба гласати за коалицију „Све за мој град!“ навео да „неке новоформиране партије које не могу ући у локални парламент, јер немају подршку грађана, могу да распу одређени број гласова који би омогућили убједљиву побједу над режимом“.

„Ако гласате за неку странку која не може да уђе у парламент, онда ћете се суочити са чињеницом да управо тај провјерени опозициони глас, захваљујући Донтовој формули, подигне мандате Демократској партији социјалиста. Зато треба причати са људима и објаснити им зашто не треба гласати за странке за које сви знамо да не могу да пређу 3% на овим изборима и зашто не треба ризиковати са неким новоформираним странкама које могу поступити као што је поступила странка Дарка Пајовића“, истиче Мандић.

Потпредсједник СНП и предсједник Општине Беране, Драгослав Дадо Шћекић је пренио „поздраве из Берана у правцу промјена које су неминовне у Црној Гори“.  

„Ја желим да пренесем онај вјетар промјена из Берана, да је Подгорица тренутно у жижи, и сваки грађанин Црне Горе чека шта ће се десити у Подгорици. Молим вас да оправдате то очекивање, као што смо ми на изборима 2018-е у фебруару, и послије на поновљеним, побиједили ДПС и показали да је непоштењу дошао крај. Молим вас да нас све обрадујете ви из Подгорице и да донесете нови корак промјена у Црној Гори“, истакао је Шћекић.
 
Присутнима су се обратили и професор Вања Поповић, Иван Копитовић, Радмила Чагоровић, Милица Томашевић и Данијела Радуновић. 
Датум: 17.05.2018
Close
Close