ДФ: Катнић да саслуша 
                             тјелохранитеља Фахрудина Радончића

ДФ: Катнић да саслуша тјелохранитеља Фахрудина Радончића

Демократски фронт је саопштио да од оснивања истичу да је борба против организованог криминала немогућа, све док влада режим ДПС-а. Тврде да је ДПС политичко крило мафије која, осим стандардних криминалних активности (шверца цигарета, оружја, дроге, људи, прањем новца, проституцијом…), истовремено управља политчким процесима, економијама, медијима, банкама, свим већим НВО, не само у Црној Гори него и у цијелом региону. Наводе и да су упозоравали на повезаност Мила Ђукановића са Фахрудином Радончићем из БиХ и Насером Кељмендијем, који је један од најопаснијих нарко босова на свијету.

Из ДФ-а кажу да су многи челни људи црногорског режима, посланици, тајкуни и појединци из врха АНБ и полиције су виђани у његовом друштву у Црној Гори, БиХ, КиМ.

“Захваљујући храбром истраживачком раду портала “Борба.ме” црногорска, али и регионална и међународна јавност је могла да прочита свједочење Армина Цибре, бившег специјалца МУП-а БиХ који је био и возач и пратилац Фахрудина Радончића. Позивамо ГСТ-а Миливоја Катнића да са истим жаром, страшћу и заносом, одмах искористи и овај Божји поклон и црногорски талик и одмах позове Армина Цибру да као заштићени свједок тужилаштву као непосредни свједок криминалних активности у вези шверца наркотика, наручивања убистава, прања новца, да свој исказ. Армин Цибра је највриједнији свједок који се икада појавио у региону, стоји у саопштењу.

Како додају “видимо да и Армин Цибра, дијели са премијером Душком Марковићем став да “мафија није никад побиједила државу, па ето сјајне прилике за Катнића да отвори “случај вијека” и очисти Црну Гору од мафије и разбије везе мафије и државе, што представља највећи проблем на европском путу”.

“О каквом се важном свједочењу ради, најбоље показује фрапантна чињеница да ниједан режимски медији, а ни медији под контролом амбасаде САД није пренио ову исповјест Армина Цибре. Демократски Фронт изражава захвалност независном истраживачком порталу “Борба.ме” који је обезбиједио крунског свједока за Миливоја Катнића, а који је неупоредиво већег кредибилитета и значаја од уцијењеног правоснажно осудјеног убице Саше Синдјелића. Ако не буде реаговао, отворио истрагу и саслушао Цибру на околности његових изјава и сазнања о везама врха режима и балканске мафије, свима ће бити јасно да је Катнић, само партијски војник и послушник за обрачун са невиним јудима из ДФ, а не државни тужилац, стоји у саопштењу.

Борба, 31.05.2018.Датум: 31.05.2018
Close
Close